divendres, 9 de novembre del 2012

Torna la Barcelona-Sitges

Un altre any més ja tenim aquí la Pedalada Barcelona-Sitges, enguany la XVIII edició.

Amb el lema “Compartir amb respecte és més segur”, el proper diumenge 11 de novembre tindrà lloc la divuitena edició de la Pedalada Popular Ecològica Barcelona-Sitges per reivindicar la seguretat viària dels ciclistes a la carretera.
La sortida es farà a les 10 hores del matí des de les instal·lacions esportives de l’estadi del Camp Nou del Futbol Club Barcelona. Les inscripcions es podran realitzar el mateix dia i de forma gratuïta a partir de les 8:00 i fins a les 9:50 hores. L’únic requisit és superar l’edat mínima de 15 anys.
Els Mossos d’Esquadra acompanyaran a tots els participants al llarg del recorregut, amb seguiment d’helicòpter inclòs. A l’arribada es podrà gaudir d’avituallament líquid, una bossa de regals i es farà el sorteig d’articles esportius. Us recordem que Les Costes del Garraf romandran tancades al trànsit des de les 11:00 fins a les 11:30 hores.
L´any passat, 2.550 ciclistes van prendre ruta al sud després de sentir llegir a la ciclista Marta Vilajosana el manifest en favor de la seguretat del ciclista a la carretera que va repetir al final de la jornada la regidora d’Esports de Sitges, Vinyet Roses.