dissabte, 24 de març del 2007

Pujada al Montgròs amb BTT des de Vilanova i la Geltrú

A Vilanova i la Geltrú tenim tres cims de poca alçada al nostre darrera , La Talaia (279m) que en un retall anterior en parlo , el Pic de L'Àliga (465m) i el Montgròs (358m) que destaca per tenir a les seves espatlles un munt d'antenes i repetidors (és podria unificar i posar-les totes en una de sola) , tindria una millor imatge. El Puig Montgròs està a uns 10 quilòmetres de casa , és un trajecte curt per poder fer amb btt i la pujada es curta però dura. Els primers 6'5 km són bastants plans , entre vinyes , masies i algunes carreteres locals , al peu de la pujada si pot arribar des de diferents llocs , des de Ribes per la Serra , pel camí de can Zidro , pel cementiri de Ribes (aquesta pujada està tota encimentada i te rampes dures) o des de darrera la Masia de Solers (antic Casino) passant per sota de l'autopista i anant a passar pel bosquet a prop de la Serra , planta de Fecsa , trencall a l'esquerra i amunt . Aquí comença una pujada (3'5 km aprox.) de pedra solta que ens portarà per un tram mal urbanitzat i semi-abandonat fins el trencall de la masia dels Vinyals , abans haurem deixat un edifici d'apartaments horrible , a partir d'aquí tota la pujada està encimentada fins dalt , tenim algunes casetes a l'esquerra , el desnivell està entre un 8% - 10% i l'últim tram final curt arriba al 25%. Un cop a dalt tenim bones vistes , de cara a mar podem veure a la nostre esquerra el Massís del Garraf , Ribes i Sitges , i davant nostre Vilanova i la Geltrú , per l'altre vessant veiem Canyelles , el Pic de l'Àliga , moltes urbanitzacions ( quina pena !! ) i fins i tot a lo lluny veiem el Montmell , Montserrat , etc.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei m'agrada molt el vídeo! com l'has gravat? que ho has fet amb una càmera de llapis? estic encuriosit pq m'agradaria gravar les meves sortides tb!
es durilla la pujada al montgrós! per mí ja és un repte encara que totes les vegades que ho he provat me n'he sortit. és maca tb la ruta del pic de l'aliga i la d'olèrdola, les has fet?
Xavito

CICLISMO NINJA I ha dit...

Me ha gustado mucho el video y la web. Felicidades.

Un abrazo, te paso mi web:

http://magotusinu.blogspot.com/

carlessol@gmail.com ha dit...

Aquesta pujada al Montgròs està gravada amb una camara de fotos digital amb l'opció vídeo. Tinc gravades altres sortides com la volta als Ports de Beseit que també està en aquest blog el mes de desembre del 2006 , aquest vídeo el vaig gravvrgiar amb una camara de vídeo instal·lada a la bici , al manillar , va molt bé el sistema ja que et deixa les mans lliures.També he pujat al Pic de L'Aliga i Olerda , properament vull penjar la ruta del Pic de L'Àliga des de Vilanova.
Salut i gràcies per l'interès.

carlessol@gmail.com ha dit...

Hola mago , he vist el teu blog , és molt divertit i original.
Endavant !!!

Gràcies per enllaçar el meu blog , jo ara col·loco eu teu.

Salut !!

Anònim ha dit...

Y con una sola mano? Eres un campeón...