dimecres, 2 de maig del 2007

El ciclista amb remolc = sanció.

Aquesta imatge serà sancionada a partir del 1er de maig , els mossos podran sancionar als ciclistes que portin remolc. Caldrà saber exactament com funciona el tema , a les botigues se'n venen i alguns cicloturistes viatgers els utilitzen per portar l'equipatge i algunes famílies els seus fills. A molts països europeus estan autoritzats.
Els cicloviatgers Eneko i Miyuki estan donant la volta al món en tàndem i amb un remolc i suposo que no han tingut cap problema.
Espero que la normativa sigui flexible i no sancioni als ciclistes amb remolc.
Dintre de la web d'amigos del ciclismo poden llegir un reportatge sobre els carretons a la bicicleta força interessant.
També podrem ser sancionats per no dur el casc , sense reflectants per la nit , ah !! i cuidado amb els esmorzars del diumenge amb alcohol ja que ens poden fer bufar , el diari El Pais donava part d'aquesta noticia el dia 25/04/07.
Conclusió , haurem de vigilar una mica .

Però espero que també sancionin als automobilistes que no ens respecten , als vianants que van pels carrils bici , als motoristes que ens passen a 2 mil·límetres , a les administracions per no reparar els carrers i carreteres plenes de clots , als simpàtics veïns que deixen els seus gossos deslligats i ens persegueixen , als vehicles que pugen a sobre dels carrils bici , als propietaris de finques que col·loquen cadenes als camins públics , als policies que miren cap un altre costat quant es fa una infracció en contra nostre , a les motos que ocupen els aparcaments de les bicis , als cacos que ens foten les màquines , i un llarg etc ...
En definitiva , lo de sempre , a rebre els més dèbils.