dimecres, 12 de setembre del 2007

Operació ring-ring

Dintre de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que es celebra a Vilanova i la Geltrú del 21 al 29 de setembre, tenim varies activitats com :
El divendres 21/09/2007 de 07:00h a 09:00h a la Plaça d'Eduard Maristany ( plaça de l'estació ) .
S’obsequiarà amb el Diari de Vilanova i una bossa amb regals gentilesa de cicles Prieto i bicicletes Paco a tothom qui arribi a l’estació amb bicicleta .
El diumenge 23/09/07 a les 10:30h , la V passejada amb bicicleta per Vilanova , la sortida tindrà lloc a la Plaça d'Enric C.Ricart i acabarà a la Plaça Charlie Rivel , al finalitzar la passejada hi haurà una gimcana pels més petits , un refrigeri i un obsequi per tothom.
SETMANA DE LA MOBILITAT .Pdf.
Tot això després d'haver aprovat el passat dia 23 la nova ordenança de circulació a la ciutat , aquesta normatina és començarà a aplicar a partir d'aquest dissabte dia 15 de setembre , la normativa diu :
A partir d'ara els vianants no podran caminar pel carril bici. Aquesta és una de les mesures incloses a la normativa aprovada el 23 de febrer i que, pretén acabar amb conductes inapropiades dels usuaris de la via pública. L'adopció d'aquesta nova reglamentació ja ha suscitat les primeres reaccions i, de moment, vianants i ciclistes semblen estar-hi d'acord.

La nova ordenança de circulació també prohibeix, per exemple, als ciclistes circular pel carril bus o pujar a les voreres de menys de cinc metres d'amplada. Així mateix, s'impedeix també als motoristes pujar amb el motor en marxa a la vorera.