dimecres, 5 de desembre del 2007

Copa Catalana de ciclocròs a Vilafranca del Penedès

Amb una mica de retard penjo l'informació de la cursa de la Copa catalana de ciclocròs que es va celebrar a la capital de l'Alt Penedès el passat dia 17 de novembre. Aquest esport té una plasticitat i una duresa apassionant, semblava que l’augment de la popularitat btt acabaria amb ell, però realment s’ha refet i es comença a veure a més gent a les curses.

El ciclista basc David Seco es va imposar en la quarta cita de la Copa Catalana de ciclocròs, disputada aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Seco, sis cops campió d'Espanya, va marcar un fort ritme des del principi que el va deixar, molt aviat, liderant la cursa. La curta renta la va mantenir fins a la línia d’arribada.

Per darrera, a 20 segons, va entrar el santboià Santiago Armero i el de la Selva de Camp (Baix Camp), Francesc Xavier Carnicer, a un minut. Aquesta és la segona victòria de David a Catalunya, la primera la va signar fa tres anys a la muntanya barcelonina de Montjuïc. La pròxima setmana la Copa Catalana viatja a la Catalunya del Nord, a la localitat de Le Boulou. Un fet històric, ja que és el primer cop que aquesta competició surt de les fronteres del Principat i passa a la Cataluya Nord.