dimarts, 1 d’abril del 2008

Barcelonins !! Que us foten les bicis !!

Avui caminant per Vilanova m'he trobat lligada a un fanal una bici del Bicing. Estava al C/ Llibertat al costat d'una coneguda pizzeria, com es pot veure han desmuntat els dos parafangs i res més, és veu clarament i no hi ha cap dubte que és una de les bicis de lloguer de la ciutat de Barcelona.
Ja havia llegit anteriorment un article en el Bici-vici sobre els robatoris d'aquestes bicis i el diari Avui va publicar un article.
En aquestes fotos és pot veure la prova.

















5 comentaris:

sinache ha dit...

Hola,
Quina barra! Ja m'ho havien comentat, però encara no havia vist cap foto... I què fa la policia municipal? Com pot ser que aquest individu circuli impunement?
Moltes gràcies per la informació, Carles, i felicitats pel blog.

CICLISMO NINJA ha dit...

Pues si la tiene ahí no andará muy lejos...

Anònim ha dit...

Ens faltava la prova gràfica de que era cert, ara ja la tenim! Em sembla que m'havien dit que els Mossos n'havien recuperat unes quantes, però no sé si d'ofici o amb una denúncia...
Ja he publicat la notícia i he agafat la foto amb un enllaç al teu bloc, espero que no et faci res.

CICLISMO NINJA ha dit...

Ayer vi al individuo en cuestión, esperaba tan rícamente, jóven, estética okupa-punk, parecía extranjero, a esta peña les da igual todo. Hoy el Diari de Vilanova habla de un montón de robos de bicis sobre todo en la estación y claro las tiendas de bicis se quejan porq no venden bicis nuevas, la gente las quiere viejas y oxidadas...

Anònim ha dit...

Genial! La foto vull dir.
Jo fa 12 anys que em moc amb bici per Barcelona i us podria parlar d'algunes anècdotes de la gent que amb això del bicing i amb prou feines s'aguanten dalt de la bici. Fan una nosa!