dissabte, 29 de novembre del 2008

Matí plujós, relliscós, negrot, frescot, tristot i mulladot

Aquest matí de dissabte ha estat com diu el Tomàs Molina.
Però uns quants amants de la btt ens hem decidit a sortir per aquestes terres que ens envolten, el nostre estimat Garraf, (no en tenim cap més).
D'entrada he sortit sol, la intenció era fer un tomb curt ja que el dia era grisós i a punt de ploure, a l'agafar la carretera m'he trobat al Manolovik, company de món dels Blocs i ara de sortida.
M'ha comentat que anava cap a la rotonda, que havia quedat amb el grup, jo m'he animat i he sortit amb ells.
La sorpresa a estat que del grup hi havia molta gent que ja coneixia i que algunes vegades havia sortit amb ells, entre el integrants hi havia els 3 germans Palacios, el Rafa i el seu nebot Alejandro, el Marín, l'Àlex i d'altres, en total ens hem ajuntant 11 ciclistes. De seguida hem enfilat cap els camins que ja eren una mica enfangats de la pluja d'ahir, aviat ha començat a ploure i ens hem quedat ben mullats. Hem anat per senderols a la vora de Ribes, hem continuat cap a la carretera de Canyelles per anar a buscar el desviament a la dreta que puja els Sumidors, dura pujada encimentada de 1'5 km que ens ha deixat les cames contentes, després la baixada, una mica més de pujada i esmorzar a Mas Milà. Aquí jo he deixat el grup, continua plovent de valent, he tornat a casa per asfalt, el terreny ja era molt moll per fer la tornada off road.
Total uns 30 km, he arribat a casa com un pollet, mullat i arronsat, i la bici no diguem.
Ha estat positiu sortir en grup i tornaré ...

He fet alguna foto, no m'han quedat gens be, suposo que pel mal temps, però en penjo algunes :

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Carles, un placer salir contigo, cuando quieras ya sabes a través del blog del Manolo o por los correos ya te enterarás.
Rafa

CICLISMO NINJA ha dit...

Como siempre, un placer!!!

Anònim ha dit...

Hola, en el suplement del Pais d'aquest diumenge hi ha un petit article sobre el mon de la bicicleta a Internet, d'un tal Antonio Fraguas Garrido, pag. 100, on anomena el teu blog tamdem total.

Ens veiem.

Antoni Palacios.

CICLISMO NINJA ha dit...

Del tema fotos cuando no hay luz la cámara automáticamente abre el diafragma y cuando ya no le es suficiente baja la velocidad de obturación por lo tanto es lógico que salgan movidas. Hay una opción muy artistica q posee Canon q es q tira fotos a baja velocidad pero te dispara el flash a la vez con lo q se consigue efecto de movimimento y a la vez allá donde te da el flash hace de obturador y te congela la imagen iluminada... habreis visto fotos así. He encontrado un ejemplo muy ilustrativo...

http://photos13.flickr.com/18510574_f07d7ddc28.jpg

carlessol@gmail.com ha dit...

Antoni, no he trobat l'article que dius del Pais, mho pots confirmar??

Anònim ha dit...

Estava en el suplement, demà t'el escanejo i ja l'envio.

em faria falta el teu correu
enviem un sms al 620910455

Antoni.