dimarts, 16 de desembre del 2008

Ja fa dos anys !!



El 4/12/06 vaig iniciar aquest Bloc,amb aquest Retall.
La veritat que no sabia massa bé que volia fer, ni com aniria això d'explicar o fer una mena de diari informàtic d'activitats, d'opinions o articles del món de la bicicleta en general, de senderisme, de fotografia o d'altres coses que hem passaven pel cap.
Fins avui he escrit 184 retalls, no se si són molts o pocs, però són els que són.
Penso que he tingut pujades i baixades, segons el tipus d'activitat que anat fent, he parlat més d'una cosa o d'una altre, de sortides pel territori que m'envolta (el gran Penedès) o per altres llocs on he anat, he parlat de coses que passen a la meva ciutat, de rutes, de mecànica, opinions, fotografies, vídeos, etc ...
He après a intercanviar informació amb altres companys blocaires, he après més coses del món de la informàtica, del photoshop, dels gps, dels vídeos, etc ...
Potser he anat deixant de banda articles d'opinió, de la bici urbana, de senderisme, d'altres coses ... potser és fruit de que tinc menys temps per escriure o de seguir part de l'actualitat d'aquest món i que m'he centrat més en sortides amb bici o amb les fotos.
Està clar que no segueixo gaire un patró i vaig fent lo que realment tinc ganes de fer en cada moment, només faltaria !!! tot plegat és una manera de passar el temps i si de passada m'ho passo bé, millor que millor.
En definitiva ja tinc dos anys , d'entrada ho celebro jo sol amb aquest escrit i espero que la gent que segueixi el meu modest bloc ho pugui celebrar amb mi.
De passada he canviat el títol del Bloc amb dues espelmes d'aniversari.

Salut .


4 comentaris:

alex zulo ha dit...

Felicitats Carles !!!
Una bona feina i a mes fent el que et ve de gust !
Ben fet !

CICLISMO NINJA ha dit...

Yo pienso q esta muy-muy bien y q haces unas crónicas y un trabajo muy-muy bueno. Tus excursiones sirven de guia a mucha-mucha gente y tus consejos son muy-muy buenos. Yo no me preocuparía de la periocidad. Cuando hay cosas q contar se cuentan y si no, pues no. La actualidad es para portales de noticias y tal, nosotros, los blogeros mas dicharacheros de la comarca creo, debemos enfocar la web como una guia para la gente, excursiones, salidas, montañas, puertos, marchas... q al entrar alguien pueda encontrar las entradas y los links mas interesantes por si les pudiera servir. FELICITATS CARLES!!! También el blog queda como un pequeño diario, como un archivo de imagenes... ¿qué pasaría si un día te entrara un virus a tu ordenador y borrara toda la información? El blog quedaría como una especie cópia de esguridad, ¿NO?

Anònim ha dit...

Moltes felicitat Carles! Has fet molt bona feina, uns apunts molt currats, continua igual!

Anònim ha dit...

Felicitats Carles.
Mas gente como tú como Manolo como Alex y muchos mas (que pasan su tiempo libre haciendo lo que mas les gusta incluso sacrificando su tiempo con la familia) harian falta para explicarnos sus experincias.
Gracias a todos.
Rafa.