divendres, 30 de gener del 2009

Pel Penedès amb la bici hibrida.


Avui he tingut la gran sort de fer festa i he pogut sortir amb bici, demà pinta un dia plujós i ja veurem.
Realment poder sortir els dies laborables és fantàstic, sempre i quant no toquis carreteres massa importants, no et trobes el moviment del cap de setmana i és molt d'agrair.
He anat cap el Penedès amb la bici hibrida, amb pneumàtics de ciclocròs i manillar pla. Aquest tipus de bicicletes van molt bé pel terreny del Penedès, pistes de terra entre vinyes i camins rurals asfaltats, m'encanten aquests camins rurals, passen al costat de les vinyes, de les masies i enllacen tot el territori.
La bici hibrida, porta rodes de 700 i et permet circular com la de carretera i amb les rodes de taco et permet circular com una btt, sempre i quant no trepitgis trialeres ni senderons molt complicats ja que no porta suspensió.



He sortit de Vilafranca de seguida he agafat una pista , he passat per Les Cabanyes, La Granada, Santa Fe, el Pla del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Guardiola de Font Rubí, sant Martí Sarroca, La Bleda i tornada a Vilafranca, total un 50 km amb un desnivell acumulat de 627 m, el terreny no ha estat gens complicat, excepte el pas del riu Foix dues vegades i que portava un pam d'aigua.
Ha estat una volta entretinguda, he pogut veure la destrossa de la ventada del dissabte, per la zona de Mediona hi han arbres molt grans a terra.



També han sortit alguns gossos a saludar-me (realment tenim diferencia entre el gos de pagès i el gos de urbanització), el de pagès sap fer la seva feina i no et molesta si no entres a casa seva, el de urbanització va tocant els collons a tota cuca que es mou.
El meu company de sortida ha estat el Gps, quin gran invent, i pensar que al principi hi no hi creia. Vaig descarregar una ruta d'un ciclista del Wikiloc i la he pogut seguir sense cap problema, fantàstic !!



1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

No veas qué rompe piernas no? Oye esta la podríamos hacer con mountain? Pues la podemos repetir con el hermano del Rafa, el Chema, q le molará. Has disfrutao hoy ehhhh!!! Molt be, q la vida sòn quatre dìes. Fins demà, si no plou massa.