dissabte, 28 de febrer del 2009

Bici de carretera per despedir el Febrer

Si senyors hem matat el mes de Febrer, demà comença Març, semblava que es començava a veure la primavera, doncs NO !!
Avui ha fet mal dia, no hem vist el sol ni en pintura, el matí ha estat humit i frescot, menys mal que hem fet una bona sortida amb la prima, traducció literal de "la flaca".
Hem sortit en Josep, Manolo, Marín, Rafa, Vicenç i jo.
Hem agafat direcció Tarragona per la costa, abans d'arribar a Altafulla hem girat a la dreta per anar a buscar La Riera i la Nou de Gaià per arribar després a Salomó on hem esmorzat al Bar la Pista, molt correcte, després d'omplir l'estomac i algú els pulmons amb un cigarret de Lizipaina hem continuat cap a Masllorenç, girem a la dreta per pujar Sta. Cristina per darrera, coronem ràpid i avall que fa baixada, girem a l'esquerra per anar a passar per la Bisbal, l'Arboç, Pantà , aquí al Pantà el grup s'ha trencat per la meitat ja que el Josep, Manolo i Vicenç s'han desviat a la dreta per anar a pujar Clariana, la resta cap a casa.
En aquests Retalls intento explicar molt més que els km o els llocs per on passem, avui la sortida ha destacat per algunes coses més, aquelles coses que trenquen la monotonia de rodar i rodar, coses com l'estreno de les sabates del Manolo, que acompanyat amb els seus culots blancs li donen un aire de PRINCESA de conte o el carajillo d'anís del Rafa, que li ha donat unes ales descomunals o la xerrada amb el Vicenç recordant la famosa caiguda de les corbes del Pantà de Foix o la gran visió comercial del sr. Pasqual sobre la venda de bicis o la conversa amb el Josep sobre els inicis de la btt en el nostre país, etc, etc ...
La barreja de km amb anècdotes i moments divertits fan que la sortida no sigui tant dura !!

Podem veure dues cròniques més en el Bloc d'en Manel o en el del Vicenç.



2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Sobre lo del IKEA, te acompaño en el sentimiento!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Ya te voy a dar yo a ti Princesa... ¿qué pesa q vinistes del IKEA con ganas de cashondeooo? Ja-ja-ja. Donde las dan las toman. Gracies per la crónica, nengg!!!