diumenge, 15 de febrer del 2009

Una altre prova amb la càmera GoPro

Aquest matí, que per cert feia molt de fred, he sortit amb la btt a fer un tomb curt, més que res he sortit a provar la càmera GoPro amb unes piles noves que he comprat ja que les recarregables no hem donaven bon resultat, al final he comprat unes Energizer Ultimate Lithium, no recarregables però que m'aguanten bé i no es descarreguen tant aviat com les altres.
He col·locat la càmera a tots els llocs que he pogut, hi ha de tot, en algunes tomes falta llum i altres la vibració és més gran, avui el dia estava molt núvol i algunes imatges surten fosques.

A l'arribar a casa he anat a veure l'arribada de la Duatló internacional que feien al passeig, he fet algunes fotos que penjaré aviat.

Aquí podem veure la mostra :


Proves càmera GoPro from carsol on Vimeo.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Bravo, hay tomas muy-muy buenas: la de la horquilla delantera es mágica!! Luego otras son muy cómicas, las patas tipo araña... esta claro q por camino pedregoso ha de ir al cuerpo, en carretra puede ir en cualquier lugar. Yo creo q en los dias nublados la cámara ha de picar, o sea, q las 2/3 partes sea tierra para q no haga efecto contraluz. Muy buena la web esta con comparativa de cámaras. Perdona lo del sábado, me dormí. SORRYY!!!

Anònim ha dit...

molt be les proves!!!!!!!intercalades en les grabacions de les teves sortides crec que les faran +amenes,interesants,originals i divertides!!!!!!!!endavant!!!!!! bon carnaval!!!!!!!!Sergi B.