diumenge, 22 de març del 2009

51 Marxa d'orientació per descripció de la Talaia


Avui tocava anar a caminar, caminar a la Marxa d'orientació per descripció que organitza la gent de la Talaia (agrupació excursionista de Vilanova), enguany en la seva 51 edició.

El lloc escollit per la sortida ha estat el poble de Clariana (Castellet i la Gornal) comarca de l'Alt Penedès a tocar del Parc del Foix i del seu Pantà.
Ha estat una marxa força entretinguda amb un total de 15 km de ruta per corriols i pistes per un entorn natural al voltant dels seus boscos, vinyes i part del Parc del Foix. Hem passat per llocs com la Font d'Horta, Mas Guineu on hi havia l'esmorzar, la Masia de la Creu, hem trobat forces barraques de vinya fetes amb pedra seca i hem fugit dintre de lo possible de les horribles urbanitzacions que envolten la zona. En total han participat unes 150 parelles de marxadors.
Jo he participat amb la meva filla i la meva dona ha participat amb la Maria, una amiga vinguda de Barcelona que s'ho ha passat molt bé fent la caminada. També he retrobat gent que feia temps que no veia, com en Sergi Batlle i la Montse la seva dona.
En definitiva matí frescot, migdia calorós, 15 km a les cames, bona companyia i per acabar una bona calçotada a la Bleda.



3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Si Senyor, molt complet, ets una persona molt complerta... lo mismo carne que pescao!!!

Anònim ha dit...

Molt complert el minireportatge,Carles.ENDAVANT!Sergi B.

CICLISMO NINJA ha dit...

Para cuando una sección de "Las Batallitas del Carles Soler" tipo al mio:
http://magotusinu.blogspot.com/
ES NECESARI PER QUE NAPRENGUI LA JUVENTUT I LA CANALLA...