diumenge, 10 de maig del 2009

Open Natura a Sta. Maria de Palautordera

3a Prova de l'Open Natura celebrada a Santa Maria de Palautordera, al peu del Montseny.
Avui la marxa ha sigut dura, el desnivell acumulat a estat de 1022 m en tant sols 36 km de longitud, ens han fet pujar a més de 1000m d'alçada (Turó de Sant Elies), aquesta pujada d'uns 9 km seguits i amb trams del 20% ens ha deixat tocadets, menys mal que a dalt hi havia el segon avituallament que ens ha ajudat a refer-nos.
També hem tingut que travessar el típic riuet que ens a deixat els peus xops, menys mal que el dia a acompanyat i hem pogut gaudir d'un magnific entorn, sempre acompanyats de la silueta del Montseny a la nostre esquerra. La prova com sempre ha estat ben organitzada, ben marcada, avui no hem tingut tants senderols com la prova de Sant Gregori, però ha estat bé ja que ha sigut més ciclable.
Avui he coincidit amb el Nico, un company de feina que m'ha agafat per darrera. Si t'enxampen per darrera, mala senyal, o tu vas tocat o el de darrera va més fort que tu.



1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Dura-dura. 1000 m en 36 kms!!! Paredes-paredes. Coyons com està el Carles. A veure si et pases del Envalira noi!!! Prepareu una sortida bona pel dissabte oi?