dilluns, 15 de juny del 2009

Més Bici-Bicing fora del seu lloc

Estic pesadet amb el tema del Bicing, però aquest matí justament en un aparcament de bicis d'un centre de formació del C/Unió de Vilanova, hi havia aquesta bici-Bicing aparcada i lligada.
Com és pot veure perfectament l'han pintada de blau-negre i li han tret i canviat parts característiques com parafangs, porta paquets, pedals, etc ...
Per lo que veiem darrerament sembla molt fàcil aconseguir-ne una.
En el Bloc de Bici-vici hi ha un comentari sobre aquest tema.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ayer en Hospi unos chavales de 12 años mas o menos montados en una, los dos y nadie les dice nada. En Bellvitge se ven muy a menudo tiradas. Menudo país europeo avanzado pretendemos ser. Si con estas cosas ya vamos de quinquis y conflictivos, qué no vamos a encontrar al mando de un volante!!! VAMOS PARA ATRÁS sobretodo en EDUCACIÓN. Luego cuando estos hollygans sean grandes, cualquiera les podrá decir algo...

joancg ha dit...

El quadre de les bicings és fàcil de reconèixer, per molta modificació que s'hi faci, jo n'he vist unes quantes "tunnejades", fins i tot un cop vaig veure uns nois pintant una en mig del carrer sense cap vergonya i no ens enganyem probablement aplaudits pels seus pares... sembla que com és de l'ajuntament no entenem que és un bé de tots!

Si per un preu més q raonable pots tenir la bici a la teva disposició tot un any,,, pq havies de robar una?? no te peces estandars per tant reparlar-la es realment difícil.