diumenge, 7 de juny del 2009

Per camins asfaltats del Penedès


Diumenge matí, dia clar i amb una llum espectacular.
Avui surto amb la meva dona amb btt, bé ella amb la BTT Massi i jo amb la hibrida Specialized que feia dies que no la tocava i pel tipus de camins que vull tocar és la bici ideal.
El lloc escollit per la sortida és Castellet, bon lloc per endinsar-se a la plana del Penedès amb les seves vinyes i per entrar a la xarxa de camins rurals asfaltats i lloc escollit per la futura Trobada de tàndems el proper 6 de setembre.
Hem tirat cap a l'Arboç, passat el poble hem trencat cap a la dreta per anar a buscar les primeres pistes asfaltades i tranquil·les, lluny del trànsit d'un diumenge al matí. El terreny del Penedès sembla pla, però no ho és, està ple de turons i rieres que donen a la ruta un aire trencacames constat (dintre de lo fàcil i assequible de la volta).
Els primers 20 km són de cara amunt ja que arribem a sota mateix del Castellot, al costat de Les Cases Noves de la Riera, abans hem passat per Lletger, després Les Conilleres, La Bleda, La Múnia, Sant Marçal, Les Masuques i arribada a Castellet, total 43 Km, tot per asfalt i poques carreteres.



2 comentaris:

alex zulo ha dit...

Ei Carles !!!
Quina aventureta la d'ahir , m'alegro que al final logressis arrivar !!! i deu ni do quina sortida , a mes avui tornem-hi , veig que tu tampoc pares , segur que les Tres Nacions T'anirà bé !!!
Es una marxa que m'agradaria molt fer , he fet el recorregut moltissimes vegades, en moto es clar , no es lo mismo , pero aquells paratges son un autentic luxe!! molta sort !!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Va muy sobrao para la Tres Nacions. De sobras. Yo la hice 2 veces y el Envalira se disfruta mucho, un 2400 no es pa´menos, si sales tranquilo, q se va a mil, de Puigcerdà a la Seu, el avituallamiento suele ser en Andorra y ya el q no disputa com tranquilo porq el Envalira es muy largo. Los caminos estos rurales los hago muchas veces cuando salgo solo, son fantásticos. Saludos a la Eli.