dissabte, 27 de juny del 2009

Sortida com el Circ Cric

Avui ha estat la 1a sortida després de que la gent hagi tornat d'aconseguir els seus objectius, Quebrantahuesos, 3 Nacions ...
Ha estat molt agradable, ha estat relaxant, ha estat alegre, ha estat divertida, hem estat en bona companyia, en definitiva ha estat com anar al Circ Cric, a passar-s'ho bé. La ruta no ha estat gens complicada ja que semblava el darrer dia del Tour per Les Champs Elysees , només ha faltat el cava. Ha predominat el color verd dels mallots de la QH d'enguany i lo "naranjito".
Hem agafat carretera del Pantà i cap a les Ventoses on el lider de la muntanya del País Valencià (amb un modelet ataronjat i quadriculat) lo Vicentet fallero Manel ens ha delitat amb la seva màgia, escapolin-se de l'escomesa com en David Coperfil, darrera dels arbres, lo que passa que se li ha pagat amb la mateixa moneda i han estat ell i l'Alex una bona estona totalment desconcertats sense rumb i sense saber cap on anar, la resta del paquet també ens hem amagat, ha estat divertit !!!
A l'hora de l'esmorzar la conya ha estat impressionant, que si les xistorres, que si la cambrera, que si els entrepans, que si la gasosa voladora, que si el pobre gos, que si la exhibició del Ball de diables d'en Manel, total molt bon rotllo i un bon esmorzar.
Hem sortit de Vilanova un grup de 9 ciclistes, en Rafa, Alex, Manel, Jaume, Carles Palacios, Ivan, Vicenç, Julio i jo, hem anat junts fins el trencall de la Llacuna que hi ha al començar el descens cap a Pontons, aquí un grup de 5 ha continuat amunt cap el Coll de la Llacuna i els altres 4 hem tirat avall agafant la directa fins a Vilanova, això si, hem parat a fer el refrigeri a Sant Pere de Ribes.




3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

L´hem passat força bè. SALUT i FORÇA LO CANUT!!! Bona crónica, bona companyia pero la chistorra no acababa de digerirla. NUNCA MAIS!!!

alex zulo ha dit...

bones fotus nanu !!! ha estat molt bé !! m'he rigut molt , no hi ha millor medicina que aquesta !!!
CARCAGENTE !!! juajua !!

CICLISMO NINJA ha dit...

Bueno,bueno, bueno... ya sabía yo q este maillot, en cuanto lo ví en el estand de la QH, iba a hacer furor. El colote es de la señora q se lo he comprao pa ella y lo sacaré solo en salidas especiales.