dissabte, 18 de juliol del 2009

50 aniversari y tomb de Begues

El divendres 17 va ser el meu aniversari, 50 anys, mig segle, déu n'hi do !!
Aquest cap de setmana he estat de celebracions, divendres festa sorpresa preparada per la meva dona (una Santa), sopar amb la família i amb els amics al restaurant Ceferino de la platja de Vilanova, he de dir que vaig quedar sorprès, realment no m'ho esperava, molts regals, fotos, petons, pastís i bon ambient. La festa va acabar tard, música, ball i algun whisky.

Dintre del regals rebuts n'hi a dos del món de la bici, una llum Sigma i el llibre La Bicicleta de Francesco Baroni, un llibre acollonant !! ...... Gràcies Manel, Rafa i Celes !!

El dissabte pel matí amb una mica de resaca de la nit anterior varem anar a fer el tomb clàssic de Begues , la meva filla Mireia, el Josep i jo.
Sitges, les Costes, platja de Castelldefels, Gavà, pujada a Begues (8km), esmorzar a Olesa, Avinyonet, Sant Pere Molanta, Ribes i Vilanova, uns 90 km.
El matí avui ha estat fresquet i la pujada a Begues a estat agradable, la Mireia ens ha deixat als primers km de la pujada demostrant la seva bona forma física, fa uns dies ha tornat de fer el Ironman de Zurich a Suïssa amb el Club Triatló Mataró.
Jo he pujat més tranquil, com sempre, he fet tercer (érem tres) ,ja, ja !!, hem continuat cap a Olesa lloc on hem esmorzat una fantàstica truita, d'aquí cap a cas pel recorregut descrit anteriorment.

5 comentaris:

alex zulo ha dit...

Bon aniversari nen !!! i molt ben portats !!!

alex zulo ha dit...

osties em sap greu em surt 4 vegades el mateix comentari , aquest ordinador ja fa katufols !!
ja ho borraras , sorry !!
espero que aquest no surti 4 cops

Vicenç ha dit...

Per molts anys Carles per uns 50 anys tant i tant ben portats.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Una mica tard pero FELICITATS pels teus 50,i continua com sempre,ets un fora de serie!!!!per cert que la meva dona va fer els 50 dissabte!! Sergi Batlle.

CICLISMO NINJA ha dit...

No es por nada pero el libro, fué un hallazgo mio. Me dejaron abrirlo antes para verlo y me quedé flipao... !QQUEÉ FOTOSS!!!!