dijous, 21 de gener del 2010

Cap a la Paris-Roubaix 2010


Fa 18 dies parlava en un Retall d'aquest Bloc, dels meus objectius 2010 i deia que no en tenia, que aniria fent i sobre la marxa ja veuríem.
Dons tota la teoria a prendre pel sac, ja m'he embolicat o m'han embolicat, és igual, aquest any penso fer la Paris-Roubaix cicloturista. És una marxa que porto al cap des de que era petit, veure aquest ciclistes per sobre les llambordes (pavé) és una imatge que m'enlluerna i sempre pensava que algun dia podria fer-la. No vaig tenir mai la ocasió, ni grup que hi anés, potser ara ja és massa tard, no tinc la forma per fer tants quilòmetres, però juro que ho intentaré.
Tot ho ha embolicat el company Rafa, aquest cop dintre de la Unió ciclista Vilanova es fa un grup per anar-hi. Uns altres van a la Marmotte, però la duresa i el desnivell no hem motiva.

Conversant amb ell, va dir-me : Aquest any passa el tren i para a Vilanova, sinó l'agafem ja no hi anirem mai, a més aquesta marxa la fan cada dos anys i d'aquí a dos anys més ja veurem com estarem !!
I jo, reflexionant uns dies, ja estic embolicat !!

Conec perfectament les meves limitacions, se que hauré d'entrenar fort per poder fer els 256 km que té, que hauré de fer molts km amb la bici de carretera i menys amb la btt, que hauré de vigilar els dolors d'esquena i de genolls, que fins el 6 de juny tindré la marxa al cap, però si acabo la Paris-Roubaix m'ompliré de felicitat, que en definitiva és lo que tots busquem, cada qual amb la seva afició o amb lo que sigui.
En aquesta WEB, tenim á informació.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sufriremos pero lo pasaremos bien, esta si que es una marcha mítica, en esta y en la Marmotte te dan el carnet de cicloturista. Tranquilo que la entrenaremos lo mejor posible.
Rafa.

Lluis Ciclista ha dit...

segur que ho aconseguiras, quina pasada, he sentit dir que la gent porta bicis preparadas tipo ciclocross, el "paves" son mortifers per les llantes de les rodes !!!!

CICLISMO NINJA ha dit...

Estas en buenas manos Carles... Rafa también tiene la Lieja Bastogne Lieja, es un clasicómano nato, a parte de la Marmotte!!! Si tienes problemas en las rodillas igual con unas plantillas se solucionan. Ánimo y a intentarlo!!!
Seguro q la harás muy bien. No creo q la Marmotte sea mas dura q la Paris-Roubaix, son distintas pero estimo q la PR es incluso mas mítica. Fíjate lo q te digo. Tendremos q buscar alguna carretera jodida para entrenar...

alex zulo ha dit...

eeiiiii , ho veus , ja t'ho havía dit , no se sap mai quan t'agafa la motivació. felicitats nanu !

jaja topicaso , pero ja caldrá que agafeu dodotis per quan acaveu , tindreu els culets escaldats de tanta llamborda ! jejeje