divendres, 22 de gener de 2010

Fang, fang i fang ...Aquest matí he sortit amb la bici de muntanya pel Penedès, la intenció era fer una volta d'uns 38 km, una ruta passada al GPS i extreta de la pàgina Wikiloc amb sortida i arribada a Sant Martí Sarroca.
Dic era la intenció ja que he tingut que fer alguna variant per carretera ja que he trobat camins amb molt, molt de fang. Les pistes assolellades i altes no tenien cap dificultat, però els fondos, a tocar de rieres i trams a la vora d'alguna vinya estaven impracticables, he tingut que baixar de la bici i fer algun tram a peu, la bici ha quedat bloquejada pel fang i amb un pes considerable. A part d'això hi han uns 100 m de camí que han desaparegut llaurats per un tractor i reconvertits en vinya a tocar de la masia de Can Raspall dels Horts.
El paisatge del Penedès actualment és de color marró, les vinyes s'estan acabant d'esporgar i donen una imatge de camps pelats, ara nomes queda esperar la primemavera i canviar el marró pel verd.
Es pot veure en el mapa en vermell la ruta que he fet i en negre els trams que no he fet ja que no hi podia passar i al tram final ja a tocar de l'arribada l'he escurçat per carretera. Al final m'han sortit 39 km.
A l'arribada a casa m'ha tocat anar al neteja-cotxes i donar-li un bon "mangueraso", no m'agrada gaire tirar aigua a pressió a la bici, però avui no he tingut cap més remei, de seguida una bona assecada i una bona lubricació i a quedat com a nova.2 comentaris:

Anònim ha dit...

Le tendrias que haber pedido el guardabarros al Marin.
Rafa.

Carles Soler ha dit...

Tal com estava el terreny, el parafangs del Marín no m'hagués arribat per tapar res, el fang s'ha l'hagués cruspit !!