dissabte, 23 de gener del 2010

Vilanova-Tarraco-Vilanova

Els ciclistes que vivim a Vilanova sabem molt bé que per rodar a primers d'any s'ha d'anar cap a Tarragona per la costa. És una carretera amb mot de transit, però amb algunes millores fetes darrerament (2 carrils en algun lloc i vorals més amples) fa de més bon passar.
Hem sortit a les 9 del Museu (més aviat fa més fred) en Rafa, Carles Palacios, Pastallé (pare i fill), Marín, Alejandro, Jaume Simó, en Josep (molt grata la seva visita, ja que feia temps que no ens veiem) i jo.
A l'arribar a Segur de Calafell ens desviat encara més a tocar de l'aigua per fer un tram del passeig marítim i per tornar a sortir a la carretera general a l'alçada dels Masos de Comarruga i d'aquí fins a l'entrada de Tarragona on hem esmorzat al Bar Jaume I a tocar de la carretera.

A l'hora d'esmorzar han aparegut en Francesc Felipe (tio con clase) , en Sancho, en Mateu i dos companys més que han tornat amb nosaltres. Ells ja venien de Vilanova i havien anat a pujar al Santuari del Loreto a Tarragona, realment com més edat tenen millor marxen !!
En Felipe amb els seus 72 anys a l'esquena, quan es posa a tirar la feinada que hi ha per poder seguir-lo. Avui no ha pogut poder mostrar les seves habilitats de rodador ja que anava esperant al seu cunyat que no seguia gaire el ritme.
Al sortir d'esmorzar la bici de l'Alejandro tenia una punxada i el Rafa com a bon tiet "manos a la obra" a reparar i en Marín a la benzinera a inflar.
La tornada la hem fet directe per la general amb la petita "tachuela" del Vendrell.
Totals uns 84 km que de moment ja estan bé.



3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Bonna Grupeta i com sempre les fotos lo millor, quin curràs nano!!! Home de la Paris-Roubaix!!! Ya teneis representante Tusinu bueno, el Josep!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Si, tens raó, tenim la presència d'un Tusinu, per que lo que ets tu, "NO SE TE VE LE PELO !!

CICLISMO NINJA ha dit...

Tenía obligaciones con algunos, unos videos q pasar y tal. Es terrible ser famoso (ja-ja-ja) Os hecho de menos pero se os sigue, aunque sea de forma virtual. Estoy enganchao a la Cote, no sé qué me pasa. Me va lo heavy o yo qué se...