divendres, 22 de gener del 2010

Fang, fang i fang ...



Aquest matí he sortit amb la bici de muntanya pel Penedès, la intenció era fer una volta d'uns 38 km, una ruta passada al GPS i extreta de la pàgina Wikiloc amb sortida i arribada a Sant Martí Sarroca.
Dic era la intenció ja que he tingut que fer alguna variant per carretera ja que he trobat camins amb molt, molt de fang. Les pistes assolellades i altes no tenien cap dificultat, però els fondos, a tocar de rieres i trams a la vora d'alguna vinya estaven impracticables, he tingut que baixar de la bici i fer algun tram a peu, la bici ha quedat bloquejada pel fang i amb un pes considerable. A part d'això hi han uns 100 m de camí que han desaparegut llaurats per un tractor i reconvertits en vinya a tocar de la masia de Can Raspall dels Horts.
El paisatge del Penedès actualment és de color marró, les vinyes s'estan acabant d'esporgar i donen una imatge de camps pelats, ara nomes queda esperar la primemavera i canviar el marró pel verd.
Es pot veure en el mapa en vermell la ruta que he fet i en negre els trams que no he fet ja que no hi podia passar i al tram final ja a tocar de l'arribada l'he escurçat per carretera. Al final m'han sortit 39 km.
A l'arribada a casa m'ha tocat anar al neteja-cotxes i donar-li un bon "mangueraso", no m'agrada gaire tirar aigua a pressió a la bici, però avui no he tingut cap més remei, de seguida una bona assecada i una bona lubricació i a quedat com a nova.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Le tendrias que haber pedido el guardabarros al Marin.
Rafa.

carlessol@gmail.com ha dit...

Tal com estava el terreny, el parafangs del Marín no m'hagués arribat per tapar res, el fang s'ha l'hagués cruspit !!