dissabte, 30 de gener del 2010

Vent, fred, carretera i jubilació als 67 !!

De bon matí les persianes de casa es movien, senyal de que el matí es llevava ventós, mirar per la finestra i confirmació, un dia de vent i fred. SMS del David dient-me que no ve, fa massa vent.
Però la força de voluntat pot més que la climatologia, esmorzar i a vestir-se de ciclista que a les carreteres i falta gent !!
A les 9 al museu. La nit anterior havia quedat amb el company Josep Franco, hem va dir que a lo millor vindria, ell treballa de nit i plega a les 6 del matí de la feina. Grata visita !! allà estava sense haver dormit i disposat a rodar amb la ventada i els quilòmetres que faríem.
A part d'ell, els de sempre, en Sancho, Rafa, Marín, Xavier Pastallé i el seu fill, l'Alejandro, Carles Palacios, Jaume Simó i jo. Per cert, la bici que porta el Pastallé petit és d'en Joan Antoni Flecha.
Hem sortit direcció Tarragona sense una ruta definida, aniríem sobre la marxa, el vent ens diria on giraríem i on esmorzaríem. He tingut la sensació de ser un vaixell de vela, el vent ens mana. En alguna foto és poden veure algunes banderes en moviment.
Hem anat fins a Comarruga per la costa, hem travessat la riera de la Bisbal que desemboca al mar entre Sant Salvador i Segur de Calafell per tercera vegada aquest any i encara porta 5 dits d'aigua, s'ha de passar a poc a poc.
Tot seguit, punxada d'en Carles Palacios, 5 minuts de reparació i tornen-m'hi.

Hem decidit anar a esmorzar a l'antiga estació de Roda de Barà, jo no hi havia estat mai, sempre havia anat a l'altre costat de la via, a les Guatlles. Lloc curiós aquesta estació, pintoresc i amb un aire de nostàlgia de temps passats, quan per aquí hi devia haver força moviment, ara no hi para cap tren, però el lloc val la pena.
Bon esmorzar i bones converses, com la de més actualitat en aquests moments, *la jubilació als 67, després més avall vull expressar la meva opinió sobre aquest tema.

Hem tornat cap el Vendrell per la carretera interior, la que passa a tocar de Sant Vicenç de Calders, d'aquí cap a Santa Oliva, Bellvei i la primera pujada del dia, la de Clariana. Cal dir que en alguns moments hem tingut el vent a favor. Passem per Castellet, carretera del Pantà de Foix i cap a casa. Total 75 km, menys quilometres que els que volíem fer, però amb el vent que ha fet ja ha esta bé.


* Ja fa uns dies que és parla del tema de la jubilació als 67 anys, grata notícia, la mare que els va parir !!
Ens enreden com a "xinos", el personal tota la vida treballant per que al final t'allarguin la feina dos anys més. Ara si, banquers i grans empreses pre-jubilant al personal amb 55 anys i carregats de diners.
Gastant unes milionades en exercits i envien-los a no se on, en caràcter de no se que.

El capital i un fals govern d'esquerres amb la seva societat de consum ens ha ben agafat, ens han fet creure que tot anava bé, cap problema l'estat del benestar funciona, no cal patir !! Però en el moment que no tenen diners, ens els foten a nosaltres i ens obliguen a treballar dos anys més per omplir la guardiola que ells han trencat. Estic indignat !!

Bé, menys mal que ens queda la bicicleta per anar sortint !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Estic amb tu, hi han mols aturats, si els que traballem estem mes anys no es fomenten llocs de treballs. Si, els de esquerres no ho son tant, els bancs segeixen ams les botxaques plenes i son els responsables de l´actual crisi. Aixó no té nom. MENUDA MERDA DE POLITIQUES D´ESQUERRES!!! I jo votan a l´esquerre tota la vida!!!

alex zulo ha dit...

eiii aquí otro rajao , que avui a fet l'os !
amb un parell sortir amb aquesta ventada !
tan sols una pregunta ; de veritat algú encara es creu que hi ha algun polític honest.
Per si algú l'interesa avui un polític molt d'esquerres , independentista , calvu i amb mustachu , se n'ha anat de vacances al brasil , ell i tota la familia, 6 + escolta , i penseu que van en turista , no hijo no , a 5000 eurazos per cap !!nomes el billet¡¡ , feu numeros , i digo yo , si es un viatge particular , l'escolta segur que se'l paga ell no? i una merda , i ens volen fer currar fins els 67 , colla de fills de .....