dijous, 4 de febrer del 2010

Decathlon Vitamin

Avui parlaré d'una bicicleta Single Speed (una sola velocitat), una bici que té a la venda la gran superfície Decathlon.
No soc partidari d'afavorir a les grans superfícies, no he comprat mai cap bicicleta en aquests magatzems i soc fidel a les botigues de bicicletes de tota la vida, a les del comerç de poble i a les d'atenció personalitzada tant de taulell com de taller, però reconec que a vegades he comprat alguna peça per sortir del pas.
També penso que la majoria de material que es ven en aquests llocs va destinat a un tipus de clientela de les quals jo no formo part, però de tant en tant val la pena passar-hi per fer-hi una ullada.
De la bici que vull parlar, és una bici que d'entrada ja et sorprèn el seu preu és 79'95 €.
És una Single Speed amb el nom de Vitamin, una bici en quadre d'acer i amb una sola velocitat, dues rodes, dos frens V-brake, un manillar i un sillin, tant senzill com això. No porta cap complicació mecànica ni tècnica i no crec que doni problemes. Aquesta bici dona peu a la iniciació a les Singles, pot ser el punt de sortida per fer modificacions o deixar-la tal qual.
Gràcies al company Josep Franco he trobat en el foromtb unes converses i fotos sobre ella.

4 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Me gusta el concepto Single Speed. Cuando le quitas toda la sofisticación a las cosas ¿qué queda? En este caso: los recorridos y las personas. Una cosa q en estos tiempos es hasta innovador. Por ejemplo, hoy día q mucha gente se tatua el cuerpo, lo + transgresor es no llevar un puto tatuaje!!! En estos tiempos ser simple y sencillo es lo mas. TOMA YA!!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Tens tota la raó. Com bé deia un anunci de TV on sortien dos nens, la millor marca que pots veure en el teu cos, són les cicatrius que et deixen les caigudes, passant-ho bé !!

CICLISMO NINJA ha dit...

Tenim pendent la sortida mountain desde el Prat per camins rurals. Diuem que a l´Arrivo plourà, si el dissabte fa bo podriem ferla, no se si tens q estar aviat a casa. Podem arrivar fins a Castelldefles platja i tonar en tren, una mini sortida de orientació i així veuras el carril bici de Gavà Mar. Parlem. La podries fer amb Single speed, es totalment plana. Jo la mountain li posarè llisos i serà bici per cauasi tot. Un altre concepte: per anar a la feina, urbana, camins i fins i tot entrenos a la carretera amb lastre... Bici X Cuasi Tutti.

Rodacorriols ha dit...

Doncs a simplificar-se! sigui dit!
Doncs aixó de simplificar-se a vegades es necesari. Sobretot despres de temps de lleguir reviste, Novetats...lo de la temporada pasada queda millorat per el de la nova. Tot a de ser lo maxim. Nou, lleuger, que freni més, eficaciá de pedelada... es un no parar. I al final pedelar, rodar, sentir l'aire...Ser lliure es el que compte ;)!