dissabte, 20 de març del 2010

Primera pujada a les Ventoses del any.


Aquest dissabte ja hem deixat de sortir per la costa, ha arribat l'hora de començar a fer una mica de pujades. Hem anat a fer el clàssic tomb de les Ventoses (Retall del 2007) i tornar per Pontons, una volta d'uns 90 km amb la única dificultat del Coll de les Ventoses de 8 km de pujada.
Al lloc habitual de sortida tant sols 4 ciclistes, en Marín, Carles Palacios (que ha tornat abans de la pujada), Julio i jo. La resta de la gent tenia compromisos.
Sortida de cara al Pantà de Foix, passem per l'Arboç, Sant Jaume del Domenys, pujada a les Ventoses, esmorzar al Pla de Manlleu, per la Vall de l'Infern anem en lleugera pujada fins el trencall de Bonany, girem a la dreta cap a Pontons (encara quedava neu a les cunetes) i d'aquí llarga baixada cap a Vilafranca, Canyelles i cap a casa. L'anècdota del dia ha estat que a l'alçada del Pantà hem enganxat a dos ciclistes, eren el Made (Amadeu Gené) i el Vidal (Xavier Vidal) dos vilanovins de socarrel, hem compartit camí fins al Pla de Manlleu, ha estat molt grata la seva companyia i hem fet una bona xerrada durant el camí.

1 comentari:

Xavier Vidal ha dit...

Molt treballat el bloc...Molt bé!!!

Desprès de deixar-vos varem anar per Aiguaviva fins la Juncosa...
El 13% és divertit, entretingut...
Ah!!! Varem arribar fins la Pobla de Montornès...i cap a casa.

Salutacions