dissabte, 29 de maig del 2010

150 km més al sac.

Avui una altre etapa semi-marató de cara al diumenge vinent de la Roubaix.
Hem anat fins a Cambrils, anada per Tarragona i per dalt, per Vila-seca (on hem parat a esmorzar) al km 55 i cap a Cambrils on ens hem embolicat una mica per dintre el poble i tornada pels passejos marítims a tocar del mar, per Salou, Cap de Salou, La Pineda i Tarragona, de Tarragona tornada per la carretera de la costa, amb parada per fer un refresc al km 105 i ja sense parar fins a Vilanova.
Avui el grup a estat més nombrós, ens han acompanyat el Manel i el Josep que feia temps que no veníem amb nosaltres quatre (Rafa, Marín, David i jo).
De la sortida podem destacar vàries coses:
El David ha acabat molt content, no havia passat mai dels 100 km i avui n'ha fet 150, ha agafat un bon ritme ràpidament.
El Marín ha anat tensat molt la cadena, ha arrossegat molt bé el plat gran i ha complert amb nota molt alta.
Del Josep i del Manel, cap problema, és gent que està molt forta, aquest any tenen altres objectius i no han tingut cap problema per venir al nostre ritme, tot lo contrari.
I de nosaltres dos (Rafa i jo) potser ja no cal dir res, fa molts dies que rodem junts de cara a la Roubaix, portem molts quilòmetres a les cames i ja tenim ganes de que arribi el diumenge 6 de juny, per poder descansar una mica.
Segons diu el Rafa : "Carles, que no estamos tan mal !!"
FOTOS D'EN MANEL

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Buenoooo, parecía q la locura estaba mu lejos, se han hecho los deberes y ahora solo queda disfrutar... pasarlo muy bien y saborear cada uno de los tramos de pavés. Todo pasará y parecerá que... es el camino, el recorrer, cada salida, cada martes, cada jueves, la compañía, las barreras, los obstaculos a solventar, el camino en definitiva el que importa, la meta se acaba y la Falla se quema y solo queda en pensar en el siguiente reto... esa es la vida misma por tanto, no hay q ponerse nerviosos sino disfrutar de lo q se hace cada día, con vuestra compañía sin igual. Un placer pedalear a vuestro lado. A POR ROUBAIX!!!!