dijous, 27 de maig del 2010

Tardes de dimarts i dijous

Avui en aquest Retall ajunto les dues sortides entre setmana, la del dimarts i la d'avui dijous.
El dimarts vàrem sortir a fer el típic tomb de les Conilleres llarg, 75 km, vàrem sortir tres, el Rafa, el David i jo. El recorregut ens el sabem de memòria, ens coneixem cada revolt, cada trencall, cada clot de la carretera, però es una volta que ens permet fer un bon entrenament. De la sortida cal destacar la bona forma que va agafant el David, es nota que ja porta quilòmetres, ja dona alguns relleus i a les pujades comença a tensar la cadena, fa molt poc temps que surt per carretera i va veien que la bici vol bici.

Avui dijous hem tornat cap a la costa, també és una volta que ens la coneixem com la palma de la ma, hem anat fins a Roda de Berà, l'únic inconvenient és que toquem un tram de la nacional i la veritat és que hi ha molt de trànsit, no recomanable per ciclistes que comencen, els camions ens passen molt a la vora i a més a l'asfalt han posat uns maleits reflectants que sobresurten uns dos centímetres i a més a més estant col·locats a sobre mateix de la traçada dels ciclistes, a uns 40 cm de la ratlla blanca cap a la dreta, poc voral que tenim per circular i a sobre i posant entrebancs, caldria agafar pels ous a la persona o administració que els va decidir posar.
Bé ja m'he escalfat una mica !!


La tornada cap al Vendrell per l'interior a tocar de Sant Vicenç de Calders i per la costa tornem cap a casa, uns 65km.
A la foto del Rafa i en Joan Antoni d'esquenes podem observar el nou mallot del club d'aquest any, és el de la dreta, el de l'esquerra és el de l'any anterior, més modernet, no !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Eyyssss, el sábado si os viene bien os visitaremos el Josep y yo para hacer una buena kilometrada, ¿almorzais o hay q llevar algo de comida? Venga, q ya estais en la antesala de la GLORIA!!!! Qué envidia dais!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Manel, el dissabte al final sortim a les 7, pararem a esmorzar i a fer una cola.

Salut.