dimarts, 11 de maig del 2010

Bona sortida i bona companyia aquest dimarts

Sortida típica per anar acumulant quilòmetres, avui a part d'en Rafa ens ha acompanyat el Manel.
Hem fet 75 km per la ruta de les Conilleres (llarga), amb uns 780 m de desnivell, no ens convé pujar massa, necessitem rodar. Volta en suau ascensió des de el Vendrell fins a les Conilleres, després de cara avall en direcció als Monjos i tornada per la pujada de Torrelletes i per la carretera del Pantà fins a Vilanova.
La companyia del Manel és d'agrair, ell està més fort que nosaltres i tenim objectius diferents, ell va a la Marmotte i nosaltres a la Roubaix.
A la tornada, pujant a Torrelletes ens han enxampat el grup de la Cotesua, forts com uns roures, la feinada que hem tingut per seguir-los i al final com és lògic ens han deixat.
En Rafa i jo ja estem sortint amb les bicis que prendrem a Roubaix, ell amb la Colnago i jo amb la Specialized, pneumàtics més gruixuts, rodes amb més radis, manillars amb doble cinta i equipació més dura per poder passar el pavés en comoditat.

Avui he col·locat aquestes dues fotos estil retro en homenatge al mallot vintage d'en Tusinu.

3 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Estic vintage, estic vintage... joder nadie diría q las fotos son de ayer!!! Ja-ja-ja. Agradeceros la compañía y los nuevos caminos q no conocía, la Carronya y toda la parte q va hacia Sant Martí Sarroca, un lujo de paisaje, de carreteras maravillosas y si se quiere se puede uno poner como un toro con esos muros. El Penedés es una delicia en este tiempo. Ya quería yo salir con vosotros y rodar de forma mas humana. GRACIAS!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Per això estan els amics !!

CICLISMO NINJA ha dit...

No será el último martes, si me esperais a las 4. El próximo estaré fuera pero ya quedaremos. Un abrazo.