dijous, 6 de maig del 2010

A un mes de la Paris-Roubaix

Avui queda un mes just per la participació a la Paris-Roubaix cicloturista, és el 6 de juny.
Avui ja he sortit amb la bici que faré servir, la Specialized Tricross, he canviat els pneumàtics d'origen per uns Bontrager Race Lite Hardcase de 700x32, potser són una mica gruixuts, però com que la geometria de la bici ho permet, dons col.locats estan.
Per poder passar amb comoditat els trams de pavés calen gomes una mica més gruixudes de lo normal, això ens beneficiara per les punxades i sobre tot dels "llantasos".
En Rafa també ha provat la bici que portarà cap a Paris, una Colnago amb quadre d'acer i equipada amb gomes de 28, més gruixudes ja no li entraven, li ha quedat una bona màquina, suficient per fer la marxa.
Cal dir que no ens hem atrevit a fer la marxa amb les altres bicis amb quadre de carboni, primer per no patir per elles, és aconsellable portar bicis més dures i robustes i també per que els pneumàtics gruixuts no passen entre les vaines i forquilla.
La bici funciona perfectament per asfalt, però ja veurem com es comporta per sobre del pavés, la primera sensació que tinc és que costa més d'arrossegar, l'amplada de roda resta velocitat ja que la superfície que toca al terra és superior. Però com que el meu únic objectiu és acabar la prova, aquests pneumàtics ens donaran més fiabilitat.

5 comentaris:

alex zulo ha dit...

segur que fareu una bona marxa !

quin tros de rodes ! sabia lo del 28 pero unes de 32 no les había vist ! almenys en carretera !

carlessol@gmail.com ha dit...

Dons mira Àlex, el Toni portarà les mateixes. Val més que sobri que no que falti.

Salut !!

Rodacorriols ha dit...

Canya Carles que ja queda poc ara a rodar per no tindre lesions. La bici té molta bona pinta, amb carreres així de dures, millor optar per la fiabilitat.
Salut i pedals!

CICLISMO NINJA ha dit...

El otro día vi la de Rafa en el Prieto y esas máquinas son preciosas. A mi me va mas lo retro, la Colnago con su pintura es una obra de arte. Bicis fiables, cómodas y duraderas, seguro q las hareis servir muy amenudo, con unos guardabarros para el invierno!!! Carles, nos vemos en Remences!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

ok, jo ja marxo avui i estaré tot el cap de setmana per la zona, ens veiem !!
I a veure si el temps aguanta i no ens mullem.
Bona marxa!