dijous, 3 de juny del 2010

La darrera setmana abans de la Roubaix



Aquesta, per fi és la darrera setmana de sortides preparatòries de la Paris-Roubaix.
Hem tornat a sortir dimarts i dijous, aquests dos dies sense forçar gens la màquina, tant sols a rodar suau, tot el peix ja està venut i ja no cal apretar més la màquina.
Aquests dos dies al Rafa i a mi ens ha acompanyat en David, ell que ha agafat molt bé la forma a patit a les seves carns la nostra tranquil.litat i el rodar fàcil, a vegades he pensat que s'avorria, però el nostre objectiu no és el seu i s'ha adaptat molt bé. El dimarts va allargar el tomb i ens va deixar al Vendrell, evidentment volia més quilòmetres.
Avui ens ha acompanyat tota l'estona, hem anat per darrera vegada fins a Roda, hem fet uns 60 km cada dia.


Després de la Roubaix ens agafarem la bici més en calma, bé suposo, ja que estic apuntat a la Marxa de les Tres Nacions que és cel·lebra el 20 de juny. El David també la farà, serà la seva primera Marxa de carretera.
No puc estar parat !!

5 comentaris:

Vicenç ha dit...

Us desitjo una molt bona marxa i que disfruteu d'aquesta prova tan mítica. Segur que tota la preparació d'aquets mesos donarà els seus fruits.
Be doncs, que tingueu molta sort i esperem una bona crònica i unes bones fotos...com sempre.
Ànims i a conquistar Paris Rafa jejeje
Vicenç

DBG BICIS ha dit...

Força, sort i salut.

Agustí ha dit...

Hola Carles.
Nomes desitjar-te uns bons dies de cicloturisme a i que en puguis gaudis al màxim.
Salut

CICLISMO NINJA ha dit...

Venga apor la Paris-Roubaix, después de esta ya no sereis los mismos, sereis, LEGENDARIOS!!! Joder, habreis pasado el umbral de los dioses.
La tres Nacions me interesa, ya hablaremos, si me llevas voy.

rblskn ha dit...

Aupa! compangnon!
espero i desitjo que tinguis bon temps i cap contratemps de maquinari, per què la resta ja se que donaràs tot el que tens i un puntet més si cal.

Ricard