dimecres, 7 de juliol del 2010

BiciSolidaria arriba a Vilanova

Els integrans de la "Asociación Bicisolidaria" arriben demà dijous a Vilanova i la Geltrú.
Aquesta associació te com objectiu fer viatges solidaris en bicicleta cada estiu a favor de la lluita de la malaltia del Parkinson.
La iniciativa surt de dos ciclistes murcians, de la localitat d'Aljucer, tocant a la capital, en Ricardo López i Pepe Matas, que des de fa 5 anys cada estiu fan una ruta en bicicleta. Aquest any van de Aljucer a Lloret de Mar i dintre la novena etapa Tortosa-Vilanova (144 km), arribaran a la nostra ciutat.
Els altres viatges han estat : 2006 Terol-Murcia, 2007 Aljicer-Santiago, 2008 Aljucer-Madrid, 2009 Aljucer-Getxo i aquest del 2010 Aljucer-Lloret de Mar.
Els integrants d'aquesta bona iniciativa solidaria arribaran aquest dijous dia 8 de juliol sobre les 18h a la nostra ciutat on seran rebuts per ciclistes de la Unió Ciclista Vilanova, més tard a la 19h seran rebuts a l'ajuntament i acabaran amb un sopar amb membres de l'associació Parkinson de Vilanova i del club ciclista.

Dona la casualitat que el 7 de juliol de l'any passat érem de vacances a Cuenca i vàrem poder veure l'arribada dels tres ciclistes a la ciutat i intercanviar opinions amb ells.

Vaig poder fer una foto de l'arribada (07/07/09).

1 comentari:

Paco Montesinos ha dit...

Carles, yo estuve en Cuenca el año pasado, espero verte mañana en BArcelona. UN abrazo