dimarts, 21 de setembre del 2010

He caigut a la Bromptonmania

Feia temps que m'he les mirava, però sempre de reüll, sempre pensant que no era la bici que jo compraria, sempre de passada, pensant que no era prou bicicleta i pensant que anava destinada a un col·lectiu del que jo no formava part. Però mira com són les coses que al final m'he fet amb una d'elles. Part de culpa la té Internet i els Blocs, vas veient gent que les fa servir, tant a la ciutat com a fora, vas veient foros, fotos i pàgines que parlen d'elles. El seu disseny, forma de plegar-les i acabats són especials. Són totalment artesanals i han trigat dos mesos en servir-la des de Anglaterra.
Al final he caigut en la Bromptomania i realment algunes opinions contràries que tenia han quedat aparcades, penso que el preu d'una Brompton potser és massa elevat, però el de la resta de les bicicletes potser també, en el fons estic content de haver fet el pas.
El model escollit ha esta la P3L, amb manillar més alt i amb tija de seient telescòpica degut a la meva alçada.
Ara és qüestió de fer-la servir i treure la resta de conclusions.

6 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Si quitarle un ápice a las Dahon, has elegido la bici plegable por antonomasia (de Antonio tendrá q ser...) La Brompton de entrada, sin yo saber mucho, te durará mucho mas q una Dahon, el plegado inicial es sencillamente genial y se ven detalles de calidad, vamos, q no deja de ser el Rolls Royce de las plegables, bueno, ¿te vendes alguna plegable muchachote? je-je...

Rodacorriols ha dit...

ei!
felicitats per la nova Bicicleta.
Una petita i practica GRAN bici, tens bici per molts i molts anys ja ho diu el manel el Rolls Royce de las plegables...peró a aquesta plegable li podras fer les mil i una perreries i com si res :)
A disfrutarla!

psd:El que potser te tanta fama com la propia bici son les cobertes Brompton, i potser no aguantaran el trote que li poguis donar sembla que punxen molt...
Estarem atents a les primeres impresions, lo dit a disfrutar :)

Bici-Vici ha dit...

Felicitats i benvingut al món de les Brompton!

Estic d'acord en que el preu és una mica massa elevat, però el plegat és insuperable i ja veuràs que agafa molta velocitat i que el canvi intern de 3 velocitats et dóna per molt.

Anònim ha dit...

Si no la fas servir et durarà més.
Ho dic perquè ens hem vist i anaves pel carrer a peu. La ciutat es l'habitat natural de les Brompton.
Fr&Co.

sinache ha dit...

Benvingut!
Realment la Brompton és una opció excel·lent pels desplaçaments per ciutat, i molt pràctica per guardar a casa, a la feina...

Ismael Bataller ha dit...

Benvingut al mon de la Brompton; si t'afegeixes al grup de facebook Brompton BCN, trobaràs força gent, i amb utilitzacions força variades.

Per mi és "la bicicleta", si surts sovint cap a les Ventoses, segur que ens trobarem, doncs és el meu recorregut de capçalera (Ventoses+ coll d'arca per la banda del 13%), i sempre amb la Brompton.

Amb ella, a part dels collets de per aqui, tinc "certificats" la Mussara, Prades,Boi taull, Aigüestortes, Les Maioles, Vilanova de Prades, Forès, Conesa/segura, Coll de Bonastre, i alguns mes que no recordo.

També he fet la meitat de la via verda del carrilet d'olot, i d'Horta de Sant joan a Xerta per la via verda de la terra alta i el baix ebre, arrossegant un carro amb una nena i la seva bici.

Ara estic esperant de posar el shimano alfine d'11 velocitats.

Salut