dissabte, 27 de novembre del 2010

Jornada de reflexió, dons sortida de btt !!

Avui és jornada de reflexió, dons que millor per reflexionar que agafar la btt i sortir a rodar.

Ens hem reunit una bona colla, jo diria que molta gent !!
Alguns han deixat la temporada de carretera, altres surten habitualment i d'altres de tant en tant, conclusió que hem sortit uns 15 (Rafa, Marín, Carles Palacios, Manel Tusinu, Josep Esteve, Tonyo, Josep Franco, Xavi Montaner (vivi), Núria, Míriam, David Ruiz i el seu germà, David O, Alejandro i jo.
La ruta ha esta dissenyada per en Josep Franco i la veritat que els primers 34km ha estat genials, la resta dels 46, o sigui uns 12 els hem fet per carretera fins a casa ja que s'ha ens ha fet tard. No hem fet gaire desnivell, tant sols un 620m, però el Garraf no és gens pla, rieres, fondos, turons, sempre una mica trencacames i més d'un ho ha notat a les seves cames.
Hem anat per pistes fins a l'Arboçar, a tocar d'Avinyonet i municipi ja de l'Alt Penedès i a la zona més al nord-oest del Massís del Garraf.
Hem sortit de Vilanova cap a Xoriguera, passem per Puigmoltó on trobem un grup de ciclistes vilanovins que ens venen en sentit contrari, bon moment per fer una petita paradeta per fer petar la xerrada, continuem cap a Can Macià, Can Quadres i enfilem cap a Can Lloses per acostar-nos més endavant cap a la Masia de Can Pere.
Més endavant pel Fondo de Querol ens arribem a la zona de Mas Milà, aquí per un error meu de no mirar el gps el grup es trenca, tenim un petit problema i no ens tornem a reagrupar fins al final de la Riera dels Pelagons, passat Can Suriol.
Ja ens queda poc per arribar a l'Arboçar de Dalt, tant sols passar per Mas Sunyer i aviat arribem al camp de futbol del lloc on esmorzem.
Aquí en Manel punxa la roda davantera de la seva btt, fa un tros corren amb la bici al costat i poder reparar al lloc de l'aturada, aquí demostra les seves dots d'atleta, dos vailets del poble l'ajuden amb la feina de canviar la càmera.
Avui sens ha fet tard, hem sortit a Vilanova a les 9 i hem tingut el petit problema del trencament del grup, però això no treu que tocades les 12 fem un entrepà que ens ajudarà a tornar a casa, aquest cop ja per carretera, passant per la carretera de les Colines amb llarga baixada fins a Ribes, això si, per un previ pas per l'Arboçar de Baix, indret pintoresc a tocar del lloc on hem esmorzat.
La tornada es fa molt ràpida i a 3/4 de 2 del migdia ja som a Vilanova.

No us perdeu la crònica d'en Manel, explosiva !!

EL VÍDEO QUE HA FET EN JOSEP. ESPECTACULAR !!















6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sido una buena salida y el video es una pasada.
Rafa.

CICLISMO NINJA ha dit...

Ochheeee, me habeis puesto la musica del cazafantasmmaaaa, q he pillao la indirecta!!! Muy bueno el video y se ve muy-muy bien.

Anònim ha dit...

Em pensava que no s’hi veuria la intenció del Cazafantasmas...però ets músic!
Fr&Co

Núria ha dit...

Video molt xulo!! Llàstima no haver pogut acabar tota la sortida... no faltaven ganes...

Anònim ha dit...

Una sortida molt xula i un bon grup. Un video molt guapo Josep!.
Salutacions a tots.
David R.

Anònim ha dit...

La sortida va estar molt bé, però va saber a poc, ja què no vam gaudir de tot el recorregut…
Fabulosa crònica i fotos, i el vídeo, fantàstic.
Fins la propera!!!

Miriam