diumenge, 28 de novembre del 2010

Tot és possible !!


Tot és possible !!
Si senyors/senyores, avui hem fet una sortida explosiva, una sortida a l'estil de "Duo sacapuntas", d'entrada el Josep i jo havíem quedat, com fem altres vegades, per fer una sortida híbrida amb les bicis de ciclocròs, fins aquí tot correcte.
L'hora per sortir era a les 8 del matí, i a les 8'15 en Josep encara no havia arribat, trucada de mòbil i problemes, però 5 minuts que ara vinc, comenta en Josep.
I ales 8'20 és presenta el paio amb la bici plegable, "manda hue...", tenia la de ciclocròs espatllada i cap problema, agafo la plegable i amunt ! per això lo del "duo sacapuntas", no vegis la fila que fèiem, jo 1'87 d'alçada i amb la bici talla 58 i en Josep uns 1'55 amb la bici plegable per la carretera del pantà i a sobre (em recorda el Josep més avall) amb els mateixos mallots de fa uns 20 anys (IT'S A LIFESTYLE, és un estil de vida).
A mi ja m'agrada anar combinant tot tipus de bici, però fins avui ho havia fet sol o amb gent amb el mateix tipus de bicicleta, aquesta combinada ha tingut la seva fotografia.
Però cap problema, la Dahon d'en Josep té una polivalència increïble i la veritat que pot anar per tot arreu. Hem fet uns 45 km fins a Bellvei, però amb el handicap de pujar per Mas Trader, Costa Cunit, Trencarroques i anar cap a Bellvei previ pas per Clariana. Ara al Poliesportiu de Bellvei ens hem cruspit un bon esmorzar. La tornada l'hem feta per l'Arboç i carretera del Pantà.
Tota una experiència !!


5 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

COLLONSSSS!!!! Ha subido el Trencarroques amb plegable??? Maradelamor hermoso, y yo ahí dándomelas con un 34 x 28!!! Increible, ya aluciné mucho cuando hicistes Begues con la plegable, me estoy planteando seriamente una plegable con cara y ojos para casi todo!!! Me quito el sombrero!!!!

Fran ha dit...

Yo he pasado hoy un par de veces por la ctra de Mas Trader a Costa Cunit. No os he visto, lo recordaria.
Cualquiera que se haya cruzado con vosotros hoy, seguro que se ha fijado en vosotros.... :-)
genial. Enhorabuena.

Anònim ha dit...

Et deixes que per arrodonir, avui hem coincidit amb els vells mallots "IT'S A LIFESTYLE", dels que ja vas fer el comentari fa un temps.
Fr&Co.

CICLISMO NINJA ha dit...

Don Quijote y Sancho Panza...

Anònim ha dit...

Manel, ya te estás metiendo conmigo, me vas a hacer pagar caro lo del Cazafantasmas ¿eh?.
Aún que debe ser un efecto óptico creado por el aspecto de la bici plegable, porqué yo también debo medir 1,87 si fa o no fa, al fin y al cabo como dijo el sabio:
"Vamos, q somos ungrano de arena en la inmensidad del cosmos como para saber qué medimos"
Fr&Co.