dissabte, 4 de desembre del 2010

Avui fa 4 anys !!

Si nois/noies !! Avui fa 4 anys d'aquest Bloc, el dia 4 de desembre de 2006 vaig iniciar el Bloc amb un Retall anomenat: Com lligar la bici , la muntanya i la fotografia.
Ja ha plogut molt des de llavors, el Bloc ha tingut pujades i baixades, ha anat per camins, senderols i espais fins definir més o menys lo que és avui, un simple Bloc com tants d'altres, un Bloc que en la mesura que ha pogut ha anat fent gran l'espai immens d'Internet, és tant sols un petit espai dintre de lo infinit.
He col·locat a la xarxa uns 675 Retalls, parlant de lo poc que conec, bicicletes, comentant sortides, explicant rutes, dient tonteries, penjant fotos, materials, natura, amics, vídeos, tracks, equivocant-me, anant amunt i avall en el meravellós món de les bicicletes i tot lo que les envolta, embolicant a família, gent i amics en sortides amb tàndem, btt, plegables, clàssiques, a peu... i altre gent embolicant-me en mi amb Single Speed, bici de carretera i un llarg etc... però la majoria de embolics relacionats amb la bicicleta, la meva passió !!
He creat al costat d'aquest Bloc d'altres com TÁNDEM TOTAL, VIES VERDES PROJECT, TROBADES TÀNDEMS, DESPLEGA LA BICI i el darrer PEDALS DE CLIP, tot plegat molta feina, però feina que jo solet m'he l'he buscat, és veritat, jo m'he l'ha he buscat, però sense l'ajud de molta gent no hagués estat possible.
Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era !!
Gràcies a tots per seguir-me i anar col·laborant !!

8 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Per molts anys!

Salut i pedals!

CICLISMO NINJA ha dit...

Es para mi un gran honor felicitarte y haber compartido muchos de los episodios de este blog, para nada un simple bloc, no-no, es un bloc de referencia indispensable, un gran trabajo de hormiguita q al final parece un EMPORIO mas q un blog. Destila pasión pero no locura, q es de agradecer, con grande detalle y primor en la descripción de los lugares, hacía falta una persona q llamara a las cosas por su nombre y no con el clásico "mortirolillo", GPS, bajada de tracks, recorridos, una gran fuente de consulta y sobretodo ese respeto a todo y todos. Uno expone, dice y comenta, recomienda pero no sienta cátedra, eso se llama HUMILDAD y buen hacer. Abierto a otras modalidades del cicloturismo, inquieto, sin ataduras mas q a su propia integridad. Lo mismo en tándem, q solo, por caminos o con una sola marcha... la búsqueda de sensaciones y la cantidad de salidas, excursiones, marchas, trobadas q desarrolla. Para mi sin ningún tipo de duda es uno de los mejores blocs q conozco, si no el mejor. POR OTROS 4 AÑOS MAS!!!! UN ABRAZO.

Anònim ha dit...

Esta força crescudeta la criatura per l’edat que te, es nota que la tens ben alimentada.
Felicitats i a seguir com fins ara.
Fr&Co.

Fran ha dit...

Enhorabuena, sigue así, que has conseguido hacer el blog de referencia de muchos otros.

ininbita ha dit...

Felicitats!

Agustí ha dit...

Per molts anys!!!

Rodacorriols ha dit...

felicitats Carles i gràcies per compartir amb nosaltres la teva passió per les dues rodes amb totes les seves variants. Per molts anys!
Sílvia i Ferran

Anònim ha dit...

Felicitats nanu!!