dijous, 30 de desembre del 2010

Fins al Puig Rodó amb bici plegable.

Què a quin lloc està el Puig Rodó?

Dons a la dreta del Coll de les Ventoses, per sobre del poble abandonat de Marmellar, a la Serra de Cal Casanoves, al costat de les antenes de la urbanització de la Talaia Mediterrània, una urbanització horrible, sembla que hi hagi passat una guerra, moltes cases (per donar-li un nom) estan abandonades i en un estat ruïnós, semblen acabades de bombardejar, la veritat que fa pena i por.

I la pregunta és: Què collons he anat jo ha fotre a aquest lloc?

Resposta:
Amb les ganes que tinc de fer coses diferents a dalt de la bici, he agafat la bici plegable com altres vegades i he anat a pujar la carretera de les Ventoses, pujada molt típica de la zona i molt freqüentada per ciclistes del gran Penedès i que té una llargada de 8km.

A dalt del coll, a ma dreta hi ha el cartell de "La Talaia" i a uns 3 km cap a l'interior, culminant el cim hi han unes antenes. Dons la veritat que desprès de pujar-me els 8 km encara m'han quedat ganes d'anar pujar a les antenes, però entre l'embolic de carrers de la urbanització, un parell de gossos (simpàtics ells) que m'anaven tocant els coll... i que des de dintre de la urbanització no es veuen les antenes, he anat a para a un altre lloc, al Puig Rodó (629m), al costat de una antena rodona immensa de radiofreqüència.
Més tard, al baixar, m'ha semblat veure el carrer que porta a dites antenes i a l'arribar a casa amb el Google Earth he confirmat que era per allà, bé un altre dia serà, m'han faltat tant sols 30 m per fer el cim, ja que estan a 650 m.
Bé, total a lo tonto han sortit 68 km des de Vilanova i la veritat que he arribat cansat, molt cansat.
Se perfectament que aquesta no és la bici ideal per fer aquestes coses, però m'agrada anar provant !!

4 comentaris:

Rodacorriols ha dit...

El que ve de gust, no mata.
La qüestió es pedalar.
Salut i pedals!

DBG BICIS ha dit...

Hòstia Carles! El que no facis tu!

CICLISMO NINJA ha dit...

Jo flipo amb el Carles, veritablement fa coses increïbles, alguns díes que surtu amb ell amb BTT arrivo a casa fet una merda i el paio s´en va amb plgable un munt de kilòmetres... jo no l´entec, diu que no, que no però està fort com un roure, si no no s´enten. SARNA CON GUSTO NO PICA!!!! Bon Any!!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Gràcies Manel, ja t'ho explicaré el dia que em quedi tirat, al teu costat. Pensa que a mi lo que em mata son les mitges (no les de les dones,eh !!)
Com bé diu el Ferran de Rodacorriols, la qüestió és pedalar !!
DGB, pensa que tothom pot fer lo que jo faig, cal tenir temps, ganes i bici.

Apa, salut i bon any !!!