dissabte, 15 de gener del 2011

Que bonic és anar xerrant !!

Que bonic és anar xerrant, dons si senyor, bon dia (anticicló), bona companyia i bona ruta !!

Avui ha estat una d'aquestes sortides de bona conversa, evidentment el company que portava era una garantia, en Josep Franco, enciclopèdia il·lustrada del ciclisme, geografia, mecànica, entorn i altres coses.
Fa molts anys, jo li vaig preguntar què quin era el millor ritme per anar amb bici ?
I ell molt sàviament va respondre: El millor ritme és el que et permet parlar mentre es pedala.
Evidentment tenia tota la raó, en el moment que ja no pots parlar durant la sortida, és que les coses ja no van gens bé.

La sortida d'avui ha estat d'uns 82 km, anada pel pla fins a Roda de Barà, amb bon esmorzar a la vella estació de Roda, lloc pintoresc i molt recomanable i del qual que ja he parlat altres vegades. Es podria col·locar a la guia Michelon que promociona en Manel (Tusinu).
La tornada la hem feta per Masllorenç, coll de Santa Cristina, La Bisbal i tornada pel Pantà de Foix. Aquesta carretera avui estava molt mullada, no hi toca gaire el sol i la humitat la deixa xopa, calia anar amb molt de compte.

1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Molta humitat per ls ombres de l´interior. La Guia Michelón bien llevada ojo... tiene curro pero podría ser un buen trabajillo extra de cara a los restauradores y promoción de las comarcas. Un valor afegit...