dimarts, 2 d’agost del 2011

Una Trans-Garraf particular

Si, particular per que és la que jo he fet avui.
Això no vol dir que sigui la ideal, la més bonica, la més dura o la més fàcil, és simplement la que jo he escollit.
He travessat el Massís del Garraf amb bici de muntanya de punta a punta, de Vilanova i la Geltrú a Sant Climent de Llobregat (cementiri) i tornada.
L'anada l'he fet per baix, m'explico: Per Xoriguera, Can Macià, Sitges (Coll de la Fita), pista cap a Campdàsens, Can Planes, la Bassa, Coll de Vallgrassa, asfalt fins a tocar de la Morella, la Morella, Fondo de la Tronera (està preciós), la Clota, baixada fins a la Sentiu (Castelldefels), Gavà, Can Tries, Sant Climent de Llobregat, Coll de la Creu i camí Ral fins a la carretera de Begues a Torrelles.
La tornada per dalt: Begues, la Creu, llarga pista fins a la Plana Novella, Palau Novella, Jafre, els Masets, Mas Berenguera, Can Lloses, Ribes, Castell de Ribes, la Masieta, Can Ramon, la Serra, Torre del Veguer, Masia en Barreres i Vilanova.
Total 81 km de terreny ciclable el 100%.


La veritat que la volta s'ha m'ha fet dura per quatre factors importants, primer la distància, segon per la xafogor que ha fet avui, tercer pel desnivell, bé potser no pel desnivell acumulat ja que han sortit uns 1800m si no pel % de les rampes, n'hi han de molt dures a la zona de la Morella, a Sant Climent fins a Begues, les dels Masets i alguna més i el quart factor és per anar sol, aquest també és important, la companyia fa molt i t'ajuda a portar un ritme, bo o dolent, però un ritme. També ha estat molt important el perdre l'alçada que portava a la Clota (Begues) i baixar la llarga pista fins a la sentiu (Castelldefels) i tornar recuperar aquesta alçada una altre vegada de Gavà fins a Begues.
Bé, la veritat que estic bastant tou i noto les cames com de goma, és lo que té no dedicar-se al macramé !!



10 comentaris:

FERRAN ha dit...

Gran Ruta!!
Una pregunta, l'acoplament del GPS Garmin es cassolà veritat?
Podries fer un post de com el vas montar?
Moltes gràcies per la web! es de gran ajuda!!

doctorxfr ha dit...

Hombre Carles!

Ya sé que eres un poco como yo, te da la venada de hacer algo y te lanzas, pero si hubieses avisado en el blog, me habria apuntado ahora que estoy por aqui en Vilanova y me he propuesto hacer un poco de BTT.

Un saludo

CICLISMO NINJA ha dit...

Menuda salvajada 1800m en apenas 80kms, duro-duro, este temperatura tan buena invita pero... uf-uf!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Sr.Pizarro, tiene usted toda la razón. Muchas veces no comento nada de lo que voy o tengo intención de hacer, es un gran defecto. A veces creo que mis ilusiones y ganas de hacer cosas se viven mejor en solitario y así no acabas puteando al personal, que si la ruta ! que si tipo de terreno ! que si me pierdo ! que si los km !
Supongo que me entiendes.

Saludos.

carlessol@gmail.com ha dit...

Ferran.
El suport del Gps és casolà, bona vista. Ara la peça clau és la funda de plàstic d'un raspall neteja sabates de la marca Yak. Si col·loques al Google aquestes tres paraules ( soporte yak etrex ) trobaràs moltes maneres de fer-ho. Jo ho vaig fer amb dues xapetes d'alumini, rematxes i tres pinces de tubs de la llum.
En tinc tres modes, per diferents tipus de bici.

Salutacions !

Anònim ha dit...

Una "Trans-Garraf" autènticament integral i al mes d'Agost...una de dues, o t’estàs preparant per la Titan desert o era una promesa.
PD: Menys mal que St. Camil em va salvar!.
Fr&Co.

carlessol@gmail.com ha dit...

Josep, no promeses ni Titan's, ganes de sortir.
Espero que lo del Sr. Camil no hagi estat res !!!

Anònim ha dit...

Ja m'ho crec que en tenies de ganes, i no se si t'en adones que acabes de marcar una fita del BTT Garrafer: "Del Foix al Llobregat i tornada".
La tindrem que instaurar com una clàsica!.
Fr&Co.

carlessol@gmail.com ha dit...

Sr. Fr&Co : Si vols dir de les conques del Foix a la del Llobregat correcte, però fins el rius encara faltava 10 km per la banda de Sant Boi i 6 pel costat de Cubelles, ja eren uns quants km més , potser m'haguessin recollit amb pala i estaria veient al Sr. Sant Camil !!

Daniel Garmón Mustienes ha dit...

Jajaja, a la que uno desconecta un poco la que liáis... Buena ruta Carles!
Que has vuelto hacer Franco?
Yo ya he vuelto de las vacaciones por París, podríamos organizar una salida en tándem campechana, todavía me quedan dos semanas de vacaciones aunque mañana tengo que llevar la rueda trasera del tándem para reparar un rádio roto.

Saludos a los dos!