dimarts, 13 de setembre del 2011

Treballant en una nova travessa

Ja fa uns dies que en Josep i jo, vàrem fer la travessa Andorra-Vilanova i la Geltrú amb bicicletes plegables. La veritat que ens va quedar un bon sabor de boca i vàrem quedar que en tornaríem a fer un altre i si podíem la faríem més llarga. La d'Andorra va ser en Diagonal i aquest cop serà Transversal, de l'oest a l'est del Principat, més exactament des de el Pont de Montanyana (Ribagorça) a la Franja fins a Camallera (l'Alt Empordà).


Dons ja tornem ha estar embolicats, en Josep ja té la ruta dissenyada seran uns 300 km en tres dies i evidentment amb bicicletes plegables.
La farem si tot va bé aquest proper diumenge, dilluns i dimarts.

La 1a etapa: El Pont de Montanyana-Cambrils, 106 km.
La 2a etapa: Cambrils- Ripoll, 104 km.
La 3a etapa: Ripoll- Camallera, 90 km.

La pregunta potser. Per què en bicicleta plegable ??
Dons una de les raons principals és com diu el nom , plegable. Per arribar als llocs de sortida i fer la tornada a casa pots utilitzar el transport públic.
Nosaltres les col·locarem a dintre d'un autocar que ens durà al Pont de Montanyana, ocupen molt poc espai i mai et posen cap problema si les portes empaquetades o a dintre d'una bossa. Després els models de plegables Dahon son molt polivalents i et permeten rodar amb molta comoditat. La tornada a casa la farem en tren des de Camallera a Barcelona-Vilanova.
A veure que tal !

3 comentaris:

DBG BICIS ha dit...

Definitivament esteu bojos!!!!!! jajajajajaja

Sort,salut i pedals!

CICLISMO NINJA ha dit...

Estais abriendo una modalidad q estaba ahí, se podía hacer pero pocos la llevaban a cabo, combinar bicis con transportes públicos, otra forma de recorrer la geografía sin el sepiterno coche, esto abre mucho el abanico, ¿quizás combinarlo con aviones? una forma de turismo TOTAL.

Anònim ha dit...

Cagada, ara ho tenim de fer per coll-ons.
Et podies haver callat!.
Fr&Co.