dissabte, 28 d’abril del 2012

Vilanova-Valls-Tarragona-Els Pallaresos-La Riera-Vilanova

El títol d'aquest Retall és la narració escueta de l'etapa d'avui.
Sortida en bicicleta de carretera cap a les comarques tarragonines, és l'avantatge que tenim els que vivim a tocar d'aquestes terres, Vilanova està més a tocar d'aquestes contrades.

El dia ha estat gris, amenaçant pluja tota la jornada, ens han caigut quatre gotes mal contades i de tornada hem tingut un emprenyador vent de cara.

Hem sortit 5 i hem tornat 4, en Sisco Benaiges ens ha acompanyat fins a Masllorenç, (és lo que té el treball de tarda), passat ja el Coll de Santa Cristina. Per cert aquí a dalt del Coll ens hem trobat al grup cicloturista vilanoví Gespeta i Pa de Motllo que anaven cap a Reus en la seva ruta setmanal en contra de les Retallades. Bona feina nois !!

Hem continuat en Rafa, Josep, José Luis i jo cap a Alió on em esmorzat, després cap a Valls, aquí hem girat direcció a la costa, cap a Tarragona, passant per Vallmoll, abans d'entrar a la Imperial Tarraco em girat cap a l'esquerra cap als Pallaresos, passem pel Catllar, La Riera de Gaia, cap a Creixell i ja per la carretera de la costa cap Vilanova capital del Garraf. Total 118 km.