dijous, 14 de juny del 2007

Els trixis passen per Vilanova i la Geltrú


El passat dijous 7 de juny van passar per Vilanova i la Geltrú els tres trixis que venien de la sortida de Barcelona i que van cap a Madrid . En aquesta web podeu veure tota l'informació del viatge .

A partir del proper mes de juliol, els Trixis, tricicles a pedals, de disseny futurista i que funcionen com a taxis, s’instal·laran també a Madrid per oferir a aquesta ciutat aquest original servei de transport.

Fa cinc anys Barcelona, es convertia en la primera ciutat del sud d’Europa en oferir als seus ciutadans una nova forma de transport ecològic. L’iniciativa, que ja havia estat provada amb èxit a Alemanya, així com a Amsterdam, Londres, Copenhaguen, Tokio, Kyoto, Beirut i Riad, va cuallar de forma extraordinària entre els barcelonins.

Consolidat el model dels Trixis a Barcelona, la companyia ha decidit obrir mercat a Madrid a partir del proper mes de juliol per tal d’oferir al seus ciutadans una nova alternativa de transport en les distàncies curtes.

Per tot això, el proper 6 de juny, a les 11.00 del matí, tres trixistes (conductors de Trixi) acompanyats de servei tècnic, inicien ruta cap a Madrid. Una ruta pels 600 km que separen ambdues ciutats i que durarà aproximadament 2 setmanes. Aquesta iniciativa, inclosa dins les activitats de la setmana mundial de la mobilitat sostenible, pretén apropar a la gent una cultura, la de la convivència amb el medi ambient, ja molt estesa al nord d’Europa. Els directors de Trixi, defensen “el cosmopolitisme i modernitat social de Madrid i Barcelona i la seva acollida al model dels Trixis, són el millor aparador de la cultura de la sostenibilitat mediambiental per a la resta de l’Estat”.

El TRIXI, es un tricicle a pedals equipat amb un motor elèctric que ajuda al Trixista (conductor) a pedalejar. El xassís multitubular d’alumini i la carrosseria en plàstic lleuger, permeten mantenir un pes raonable al mateix temps que ofereix als seus ocupants (dos viatgers i un conductor) viatjar amb total comoditat.