diumenge, 17 de juny del 2007

Diumenge 17 de juny , matí fatal.

Dos ciclistes han mort en dos accidents a Creixell i Bellvei al ser envestits per dos turismes durant les últimes hores, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El primer accident, en què un ciclista ha mort i dos més han resultat ferits, un d'ells greu, s'ha produït aquest matí quan un turisme ha envestit un grup de cinc ciclistes a la carretera nacional N-340 a l'altura de Creixell (Tarragonès), segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El mort és Estanislao E. L., de 55 anys i veí de Rubí. El ferit greu és Mario G. R., que ha estat trasllat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Es desconeix la identitat del tercer ciclista, ferit lleu.

El conductor del vehicle ha donat un resultat de 0,57 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire en un control posterior. El sinistre s'ha produït a les 7.46 hores i fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions dels bombers.

Una altra víctima mortal

El segon accident ha tingut lloc a Bellvei (Baix Penedès, on un altre ciclista ha mort al perdre el control de la bicicleta, caure a terra i ser atropellat per un turisme que no ha pogut evitar la col·lisió, segons han informat els Mossos d'Esquadra. El mort és Antonio C. S., de 56 anys i veí de Sabadell.

El sinistre s'ha produït a les 8.48 hores a la carretera TV-2126, a l'altura de Bellvei, segons han precisat les mateixes fonts. El conductor del turisme ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia.
(agència efe)

Fins quant hem d'aguantar el poc respecte que ens tenen els vehicles a motor ??