dilluns, 3 de desembre del 2007

Ja fa un any !!!



Ara fa un any, el 04/12/06 vaig iniciar aquest Bloc. Amb uns coneixements informàtics justets i amb una afició molt gran : El món de la bicicleta i el de la muntanya en general.
Vaig decidir crear aquest bloc de moment només per guardar coses meves com : coneixements de mecànica, models de bicis, rutes, opinions , fotos, sortides a peu o en bicicleta ja que per sort tinc tots els models, tant de carretera, btt, tàndem, plegable, ciutat etc ...
Mica en mica hi anat rebent comentaris de la gent i realment et fa gràcia que algú miri aquestes pàgines.
He penjat les sortides pels voltants de Vilanova i la Geltrú i d'altres que he fet per terres de Catalunya tant a peu com en bici i que penso, que poden ser útils a altres persones de la mateixa manera que a mi en són útils les informacions que jo trobo en pàgines d'altres companys d'aquest món. He fet comentaris de mecànica, de carrils bici, de bicicletes i opinions de lo que jo penso sobre el món de la bici , de la muntanya i el seu entorn.
D'aquell passat 4 de desembre del 2006 han passat moltes coses, he anat aprenent més d'informàtica gràcies a lo vist en altres blocs i siguen molt autodidacte, he intentat fer el bloc més pràctic i que entri pels ulls de la gent que suposo que de tant en tant se'l mira, he anat aprenen més en el món de la fotografia, dels mapes, he posat molts enllaços de bicicleta, muntanya, fotografia i d'altres coses. En definitiva he anat creant un diari personal de les meves activitats, aficions i modestos coneixements, però compartit amb els internautes que els interessa aquest món.
Amb un any he fet 111 retalls repartits en tot el ventall del Bloc.
Clicant en alguna d'aquestes icones podreu veure els retalls de tot l'any.

Gràcies a tots per seguir-me !!!

4 comentaris:

sinache ha dit...

Felicitats, Carles! El teu blog fa de molt bon llegir, ànims i si us plau, segueix...

CICLISMO NINJA ha dit...

Moltes Felicitats, si, estas haciendo un gran trabajo. Sigue así. Nos vemos en la carretera o quizás por algún camino. Un saludo cordial.

Anònim ha dit...

Per molts anys company. Espero que en facis molts mes i tan BP com aquest.
A veure si algun finde coicidim pedalant.
Salut
Agustí

Anònim ha dit...

Felicitats! I gràcies per compartir amb nosaltres les teves experiències sobre dues rodes!