dijous, 24 de gener del 2008

Restaurar un vell tàndem 2

Avui he acabat de restaurar el vell tàndem que va caure a les meves mans abans de Nadal, he dedicat moltes hores per les tardes, he tingut molts problemes ja que moltes peces estaven trencades o doblegades, he hagut de soldar alguna peça nova per a poder col·locar el fre davanter, ja que l'anterior de tambor no tenia reparació. Podeu veure com estava en l'anterior Retall. Després de lijar com un boig el quadre, els parafangs, donar una capa de selladora, dues de pintura, treure l'òxid que he pogut dels plats, manillars, frens, de les cadenes, canviar peces que no es podien utilitzar com el canvi, les rodes, els dos seients, els punys i posar uns adhesius amb el nom del meu altre Bloc : Tàndem Total .

Així ha quedat, ara falta provar-lo i veure com funciona.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona feina, molt bona feina!
Jo ja tinc quasi totalment escatada la meua bicicleta, he tragat més òxid i més pols que mai! :D
Però crec que pagarà la pena.
Veure el teu resultat m'anima molt, en serio que sí.
Dubte me n'ixen uns quants:
- has cromat alguna peça? ho recomanes?
- on i com has encomanat el adhesius per tunejar-lo?
- jo el que estic restaurant és una bici vella que originàriament era blava i no tinc clar si els parafangs els pinte del mateix color o per contra deixar-los metal·litzats

Agustí ha dit...

Hola Carles .
Bona feina amb la restauració del tandem. He vist el teu interès en bicis de fusta al teu blog. He trobat aquest lik, http://www.leevalley.com/newsletters/Woodworking/2/3/article1.htm fes-hi un cop d’ull. Salut.
Agusti
http://aaagusti.spaces.live.com

CICLISMO NINJA ha dit...

Eyy tio, es una obra de arte NENGG!!! La leche en patinete... Nos tienes q enseñar a hacer las pagatinas, son una caña. FELICITATS!!!

carlessol@gmail.com ha dit...

Amb aquest comentari vull respondre a vàries preguntes que m'heu fet : El tema de cromar peces no ho he fet, ja sé que l'acabat és millor i que queden com a noves, però no tinc pressupost, ja he canviat altres peces que m'han costat uns diners, tinc que dir que en alguns llocs encara tinc òxid que no puc treure. Avui en dia hi han pintures metal·litzades que donen molt bon resultat.
Els adhesius no els he fet jo , els he encarregat en una casa especialitzada en rètols i lletres que hi ha a Vilanova que es diu Pellisa Rafols www.pellisarafols.com (molt recomanable).
Gràcies pel vostre interès.
Salutacions companys !!