dissabte, 15 de març del 2008

Descobertes al voltant de Vilanova

Sortint a tombar amb la btt pels voltants de Vilanova i la Geltrú descobreixo cada dia noves coses. Avui he passat per la pista que va de la recta de Solers fins al Mas de Xoriguera (ara anomenada Clos de la Plana i destinada al turisme) i després fins a la masia dels Cocons i ja està tota encimentada, aquí empalma amb la pista asfaltada ja fa un temps que baixa fins a la rotonda abans d’arribar a Puigmoltó. Aquest tram té una llargada de 1850 m i es converteix en ruta alternativa pels vehicles. Esperem que no es converteixi en una via ràpida i tinguem algun ensurt.









A part d’aquesta crítica també he pogut fotografiar dues mulasses (barraques de vinya) que he trobat, les dues molt malmeses i que ja he penjat en el Retall i a la carpeta de fotos que tinc d’aquestes construccions, la nº 11 i la nº 12.

Caldria que alguna administració hi posés mà per reparar i recuperar aquestes barraques ja que moltes les acabarem perdent i són un monument en els nostres camps.

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ayer, después del poble de Begues encontré una muy bien restaurada, el próximo día me paro y le hago una foto.

Bona Setmana Santa

Daniel García Peris ha dit...

Hola Pere,

Quan tinguis un moment passa per http://www.danielgarciaperis.cat/2008/03/23/hehas-rebut-un-premi a recollir el premi que has rebut per la teva feina en aquest bloc.