diumenge, 13 d’abril del 2008

Marxa de Btt de Vilanova i la Geltrú

Avui he participat en la Marxa Btt de Vilanova que forma part de la Xallenge Penedès-Garraf, córrer a casa et dona certs privilegis, et pots aixecar més tard ja que no et tens que desplaçar amb cotxe, coneixes el recorregut i et pots dosificar, al finalitzar et pots dutxar a casa, tot queda més recollit.
La meva sorpresa ha estat que hem passat per llocs que no coneixia, això m'ha fet veure que a vegades creus que coneixes la comarca i no és així.
El trencalls estaven molt ben senyalitzats, tant amb cintes com amb personal ben col.locat, el recorregut correcte, 32 km combinant pistes i senders entre el bosc, jo l'he trobat dur, però això és un tema personal ja que no estic gaire en forma, per a mi lo important era participar i acabar.
Lo negatiu per a mi i que considero important a estat el darrer km, passat l'ermita de Santa Magdalena el recorregut és horrible, ple de brutícia, gens atractiu, el terreny ple de runes d'obra, passant per sota dels ponts i per la riera, amb residus líquids que surten d'una claveguera i algun tram força perillós, cal pensar que part dels participants eren ciclistes populars i amb poc domini de la bici. També la imatge que és dona de la ciutat a ciclistes de fora amb aquesta arribada és bastant negativa. Conec la zona i ser que és difícil arribar a les pistes d'atletisme per camins, però caldria cercar una solució per altres anys.