diumenge, 19 d’abril del 2009

3a Pedalada solidària La Bisbal del Penedès

Avui he participat en la 3a Pedalada de la Bisbal del Penedès, després del 107 km d'ahir amb la bici de carretera, la veritat és que no en tenia gaires ganes, però la afició a la bici de muntanya i que ja havia fet la inscripció m'ha portat cap a la Bisbal.
L'any passat ja hi vaig participar i hem va agradar la organització i el terreny, el grup de gent que prepara aquesta cursa és gent del poble i hem recorda l'ambient de quant el grup ciclista de La Unió vilanovina organitzavem les trobades de btt ja fa molts anys.
El dia ha estat fantàstic, bon clima i sol, els camins perfectes, excepte els tipics tolls i la pedra solta molt normal en aquesta zona del Montmell, l'avituallament molt correcte i col.locat en bon lloc, l'arribada ben organitzada, entrepans, begudes, massatge, etc ...
Es podien escollir dos recorreguts, el curt i el llarg, jo he fet el circuït llarg amb el dorsal 44, uns 30 km amb 670m de desnivell acumulat, hem passat per paratges i indrets preciosos com el Torrent de Sant Marc, El Coll de l'Arca (conegut pel ciclistes de carretera), a tocar del Puig de la Cova, Mas Bartomeu, etc ...
Hem trobat algunes rampes molt dures que ens han obligat a posar peu a terra i baixades molt pronunciades i ràpides amb molta pedra que ens ha obligat a obrir bé els ulls, després de l'avituallament hem passat per senderols força divertits.
Jo que hem consiredo un cilista bastant expert en el tema de la btt, penso que el recorregut a vegades no era gaire indicat per gent no iniciada o que es pensa que amb el nom de Pedalada trobarà camins fàcils i sense desnivells, no era el cas, el terreny és força dur pels no iniciats.
Het fet la volta en unes dues hores i he acabat cansat, cansat.








2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

No paras Nengg!!! Molt bè l´entrenament de fons. El maillot es molt gaupu. Felicitats!!!

alex zulo ha dit...

Ey Carles !!

Ahir mes de 100 , avui aquest tute , deu ni do quins camins , tremendu !!
Molt be nano , li tens agafat el puntet ehh !!!