dijous, 22 d’abril del 2010

La volta de les Conilleres.




La volta de les Conilleres és un dels típics tombs per bici de carretera que molts ciclistes de la zona de Vilanova fem, és un tomb curt d'uns 64 km, d'uns 700m de desnivell i que et permet fer-lo tranquil·lament per la tarda, evidentment que el ritme el poses tu, hi ha gent que el fa a 30 de mitja i altres a 25, lo important, penso jo, és sortir i no quedar-se a casa.
La volta passa per llocs molt tranquils del Garraf, Baix i l'Alt Penedès i per altres no tant, ja que es passa per un tram de l'antiga N-340, en el qual han fet un carril bici ideal, entre els Monjos i la Ràpita (aprox.), lo que passa que no té més de 500m, a la foto és pot veure.


Aquesta tarda el Rafa i jo hem fet el tomb, no massa ràpids ja que el temps no estava per masses floritures, ha estat bona part del recorregut ploviscant, però al final no ens ha agafat la pluja.
Començo a tenir bones sensacions, les cames funcionen i el mal d'esquena penso que el puc anar controlant, mica en mica anirem allargant el quilometratge.

4 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Ey Conejeros!!! he encontrado un sitio para entrenar la Paris-Roubaix, en mi calle, hasta junio no acaban las obras ni hartos de vino...

carlessol@gmail.com ha dit...

Nen !! A lo millor venim a entrenar al teu carrer.
Una pregunta ? Dones avituallament ?

CICLISMO NINJA ha dit...

Os canto las vueltas y os hago bocadillos de panzeta...

carlessol@gmail.com ha dit...

Manel !! el Rafa diu que si al teu carrer també hi haurà les azafates en minifalda que donen els premis, si és així vindrem !!