dimecres, 5 de maig de 2010

Rodant pel nostre Gran Penedès

Després de dos dies de pluja, avui hem tornat a sortir, les cames ens demanen bici i bici els hi hem donat.
80 km per carreteres i pistes asfaltades del Gran Penedès, realment ha estat una delícia, bon rodar, tarda assolellada, bon grup i un ventet que en alguns moments ha anat tocant els co...
El Penedès n'està ple de pistes asfaltades, entre masies i molt tranquil·les, avui hem pogut gaudir de molts quilòmetres per elles.
D'entrada hem sortit el David, en Rafa i jo, però sortint de Vilanova hem sentit que ens bufaven al clatell, eren el Carles Palacios i el seu fill Isaac, ens han acompanyat fins a Sant Jaume dels Domenys.

Aquí nosaltres hem girat cap a l'interior, cap a la Carronya, per passar per sota mateix del Castellot i fer part de la volta de les Conilleres.
Avui hem anat improvisant , hem baixat cap a la Bleda per girar cap a la dreta per l'interior i anar a parar a la Múnia, tot seguit hem agafat un trencall per anar a Sant Marçal i de tornada per Torrelletes, Pantà i cap a casa, però de baixada cap a Vilanova ens hem retrobat amb el Carles Palacios, ja havia arribat a casa, havia deixat el seu fill i ens havia vingut a buscar, està fet una màquina !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Vi al David volver hacia las 7,45 por la zona del Japo, tomasteis algo en el Japo, no había terraza!!! Hacia viento verdad?

Unknown ha dit...

Correcte, vent , molt de vent !!