dimecres, 5 de maig del 2010

Rodant pel nostre Gran Penedès

Després de dos dies de pluja, avui hem tornat a sortir, les cames ens demanen bici i bici els hi hem donat.
80 km per carreteres i pistes asfaltades del Gran Penedès, realment ha estat una delícia, bon rodar, tarda assolellada, bon grup i un ventet que en alguns moments ha anat tocant els co...
El Penedès n'està ple de pistes asfaltades, entre masies i molt tranquil·les, avui hem pogut gaudir de molts quilòmetres per elles.
D'entrada hem sortit el David, en Rafa i jo, però sortint de Vilanova hem sentit que ens bufaven al clatell, eren el Carles Palacios i el seu fill Isaac, ens han acompanyat fins a Sant Jaume dels Domenys.

Aquí nosaltres hem girat cap a l'interior, cap a la Carronya, per passar per sota mateix del Castellot i fer part de la volta de les Conilleres.
Avui hem anat improvisant , hem baixat cap a la Bleda per girar cap a la dreta per l'interior i anar a parar a la Múnia, tot seguit hem agafat un trencall per anar a Sant Marçal i de tornada per Torrelletes, Pantà i cap a casa, però de baixada cap a Vilanova ens hem retrobat amb el Carles Palacios, ja havia arribat a casa, havia deixat el seu fill i ens havia vingut a buscar, està fet una màquina !!

2 comentaris:

CICLISMO NINJA ha dit...

Vi al David volver hacia las 7,45 por la zona del Japo, tomasteis algo en el Japo, no había terraza!!! Hacia viento verdad?

carlessol@gmail.com ha dit...

Correcte, vent , molt de vent !!