dimecres, 4 d’agost del 2010

Les Dahon entre vinyes


El Josep i jo hem tret a passejar les nostres Dahon, hem rodat pel terreny amable del Penedès amb sortida i arribada a Sant Martí Sarroca.
Hem fet el circuït de la propera Trobada de Tàndems prevista pel proper diumenge 5 de setembre.
El recorregut passa per pistes asfaltades i carreteres tranquil·les ideal per rodar amb les plegables. Un recorregut amb poc desnivell que passa tota l'estona entre vinyes, masies i pobles petits. Aquesta part de la plana és ideal per fer passejades i anar xerrant dalt de la bici.

Bona part de la conversa ha estat sobre nova càmera de fotos-vídeo que s'ha comprat el Josep, una càmera Sony amb unes qualitats de vídeo acollonants, la Sony DSC-TX5. Pantalla tàctil, resistent a l'aigua, fotos panoràmiques, gran angular de 25m/m i moltíssimes funcions més.


1 comentari:

CICLISMO NINJA ha dit...

Dile q cuelgue alguna foto. Lo de las cámaras en la bici es todo un dilema. La idea sería simplificar y entonces el móvil, como yo siempre lo llevo por alguna urgencia, ya me gusta q haga fotos gaupas y a la vez no tienes q reducir la imagen para colgarlo en el blog pero si te gusta la fotografía, una cámara manual, compacta es necesaria pero hay pocas con gran angulares potentes. Es todo un dilema esto de la fotografia sobre la bici.